Serena Posted April 7 Author Posted April 7 Nakon Majamija Kolins osvojila i Carston Pobedila Kasatkinu za 1h i 19min 62 61
Serena Posted April 18 Author Posted April 18 Lepo je videti je opet na turu nakon silnih operacija koje je imala. Sutra protiv Ige. Danas je imala snaznu podrsku sa tribina, verujem da ce i sutra mahom biti za nju. 1
Serena Posted April 20 Author Posted April 20 Ema je pruzila solidan otpor Igi ali ipak nedovoljno, za ovaj put. Nakon dva sata igre 76 63 za Poljakinju. U polufinalu ce Ribakina pokusati da je spreci u osvajanju treceg Poršea u nizu sto je poslo za rukom jos Mariji Sarapovoj i ranije Trejsi Ostin. Svjontek ima 10-0 skor u Studgartu, izgubila ja samo dva seta, a u prethodna dva finala pobedjivala je Sabalenku. Ove godine nece biti prilike za revans jer je Beloruskinja juce eliminisana od Vindrusove.
Serena Posted April 20 Author Posted April 20 Papa Iga Poslala je Ribakina kuci bez Porsea Mec trajao 3 sata, Iga pred kraj pravila puno neiznudjenih, stigao umor... Naviikla na meceve od sat i 5min Ribakina je dosta gadjala u pertle, duboko po sredini sto je za Igu bilo tesko da vraca.
Zizou Posted April 20 Posted April 20 Fina karijera. Jedina teniserka koja je pobedila obe sestre Vilijams u finalima GS. 1
Serena Posted April 21 Author Posted April 21 Ribakina uze Porshe a nema vozacku pih Iga bi piruetu na terenu s njim napravila, a ovu vozac mora da vozi. Marta se opet raspala u finalu, jako puno neiznudjenih gresaka, bes, suze, bacanje reketa nakon svakog izgubljenog poena. Ako u buducnosti ne poradi na kontroli emocija, bez obzira na ogroman talenat nece se naosvajati trofeja. Za Ribakinu ovo je treca titula u 2024, osma u karijeri.
Serena Posted May 6 Author Posted May 6 Zreb za Rim Italijanke dominiraju u glavnom zrebu, cak 11kom ja cula samo za Erani, Trevizan i Paolini.
Serena Posted May 8 Author Posted May 8 3 hours ago, Fakundo Sava said: Camila Giorgi nezvanično penzija Ja htedoh da napisem ali reko ovde niko ne prati zenski tenis, mozda nisu ni culi za Camilicu Kazu da nije uopste najavila povlacenje samo se odjednom njeno ime pojavilo na listi penzionerki. Zadnji mec je odigrala protiv Ige u Majamiju i izgubila ga 61 61. Ima svoju modnu marku Giomila valjda ce time da nastavi da se bavi, a pominje i neko pisanje knjiga za decu. Imala je neko sudjenje u vezi laznog grin pasa, ne znam kako se to zavrsilo.
jms_uk Posted May 11 Posted May 11 Danas se pominje neko "bezanje" u USA zbog poreskih problema u Italiji.
Serena Posted May 11 Author Posted May 11 Upravo sam sad procitala tu vest. Juri je finansijska jer nije podnela poresku prijavu. S njom i tatom nikad nije dosadno
Recommended Posts