Jump to content
IGNORED

Sve o WTA

Serena

Recommended Posts

Posted

Nakon Majamija Kolins osvojila i Carston:kecman:

Pobedila Kasatkinu za 1h i 19min 62 61

Posted

Može podsećanje zbog koje bolesti ova sezona joj je poslednja?

Posted

Reumatoidni artritis kao Woznijacki. 

• Hvala 1
  • 2 weeks later...
Posted

Lepo je videti je opet na turu nakon silnih operacija koje je imala. 

Sutra protiv Ige. Danas je imala snaznu podrsku sa tribina, verujem da ce i sutra mahom biti za nju. 

• +1 1
  • Krošek pinned this topic
Posted

Ema je pruzila solidan otpor Igi ali ipak nedovoljno, za ovaj put. 

Nakon dva sata igre 76 63 za Poljakinju. 

U polufinalu ce Ribakina pokusati da je spreci u osvajanju treceg Poršea u nizu sto je poslo za rukom jos Mariji Sarapovoj i ranije Trejsi Ostin. 

Svjontek ima 10-0 skor u Studgartu, izgubila ja samo dva seta, a u prethodna dva finala pobedjivala je Sabalenku. Ove godine nece biti prilike za revans jer je Beloruskinja juce eliminisana od Vindrusove. 

Posted

Papa Iga :grozan:

Poslala je Ribakina kuci bez Porsea :)

Mec trajao 3 sata, Iga pred kraj pravila puno neiznudjenih, stigao umor... Naviikla na meceve od sat i 5min :lolol:

Ribakina je dosta gadjala u pertle, duboko po sredini sto je za Igu bilo tesko da vraca.

Posted

Fina karijera. Jedina teniserka koja je pobedila obe sestre Vilijams u finalima GS.

• +1 1
Posted

Ribakina uze Porshe a nema vozacku :rolleyes: pih Iga bi piruetu na terenu s njim napravila, a ovu vozac mora da vozi. 

Marta se opet raspala u finalu, jako puno neiznudjenih gresaka, bes, suze, bacanje reketa nakon svakog izgubljenog poena. Ako u buducnosti ne poradi na kontroli emocija, bez obzira na ogroman talenat nece se naosvajati trofeja.

Za Ribakinu ovo je treca titula u 2024, osma u karijeri. 

• 2 weeks later...
Posted

Zreb za Rim

8vtSE5a.jpeg

Italijanke dominiraju u glavnom zrebu, cak 11kom :covid19: ja cula samo za Erani, Trevizan i Paolini. 

Posted

Camila Giorgi nezvanično penzija :sad:

Posted

Izgleda. Steta

Posted
3 hours ago, Fakundo Sava said:

Camila Giorgi nezvanično penzija :sad:

Ja htedoh da napisem ali reko ovde niko ne prati zenski tenis, mozda nisu ni culi za Camilicu :rolleyes:

Kazu da nije uopste najavila povlacenje samo se odjednom njeno ime pojavilo na listi penzionerki. 

Zadnji mec je odigrala protiv Ige u Majamiju i izgubila ga 61 61.

Ima svoju modnu marku Giomila valjda ce time da nastavi da se bavi, a pominje i neko pisanje knjiga za decu. 

Imala je neko sudjenje u vezi laznog grin pasa, ne znam kako se to zavrsilo. 

Posted

Brutalna riba

Posted

Danas se pominje neko "bezanje" u USA zbog poreskih problema u Italiji.

Posted

Upravo sam sad procitala tu vest. Juri je finansijska jer nije podnela poresku prijavu. S njom i tatom nikad nije dosadno :lolol: