Serena Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Otkad dunu onaj vetar Novak krenuo da igra sam protiv sebe. Pokloni Aleksu brejk. Ali dobro, kratko je trajalo, evo ga ponovo je napravio brejk.
Redoran Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Četiri uzastopna servisa je izgubio, valjda će peti biti taličan. … i porodi prvi gem na slemu. Ajde sad se opusti malo.
FPLS Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Bas los mecap po Medjedovica, stabilan igrac koji nista ne poklanja. Sve sto treba je da drzi loptu u igri i Hamad ce je vrlo brzo lansirati u aut. 1
Ras Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 32 minutes ago, Milošica said: Da neće da nam suspenduju Nola? Da citiram @renne-a? Spoiler gotov je
Arkadija Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Čaviću su jednom nešto gadno kenjali na nekom evropskom prvenstvu, zbog slične majice. Doduše ovo je poruka na kameri pa ne znam kako se to tretira?
mlatko Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Prelepa ova mala Avanesyan, izbacila kao LL Benčićevu Nego ako uzne rus(kinja) oće svirati himnu Ukrajine? Ili bar Marseljezu... 1
Redoran Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 1 minute ago, Arkadija said: Čaviću su jednom nešto gadno kenjali na nekom evropskom prvenstvu, zbog slične majice. Doduše ovo je poruka na kameri pa ne znam kako se to tretira? Pa i njemu su zbog majice valjda. No cenim da će se ovo završiti nekim shitstormom ma tviteru.
James Marshall Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 (edited) 8 minutes ago, Arkadija said: Čaviću su jednom nešto gadno kenjali na nekom evropskom prvenstvu, zbog slične majice. Doduše ovo je poruka na kameri pa ne znam kako se to tretira? više od gadno kenjali, suspendovali ga sa ostatka prvenstva i uzeli medalju Edited May 29, 2023 by James Marshall 2
Arkadija Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Just now, James Marshall said: više od gadno kenjali, suspendovali ga sa ostatka prvenstva jel tako bilo? Stvarno se ne sećam.
mlatko Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Ako ovako počinje činimse da je to signal da igra preko one stvari i da (malo) provocira. Možda nije ni previše spreman pa mu se može, ali takav stav će ga dovesti mlitavog na W... cenim da ako sad ode na krstarenje po Jadranima ganjaće ga zbog boje kože (i aligatora) 1
Zli Gli Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Vavrinka ipak dosao do 8-0 protiv uvek augodnog Ramosa Hamad ocekivano mnogo slabiji od starog lisca Djirona Nikad igrac Felikse, Fabio Bog tenisa realno Dominik 0-2 i patnja u trecem i ipak gubi 11. gem gde je prethodno spasao 5-6 brejk lopti, vecina bi odustala ali covek vratio brejk i dobio tb 7:1, sad ako okrene mec to je to, osvaja
Zli Gli Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Za nas koji nismo gledali kraj, sta je napisao Novak na kameri?
Recommended Posts