Zli Gli Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Kecmanovic nosilac, Nisioka isto... ATP propo. Nasi se usrecili bas, Djere opet na Rubljeva a Krajinovic na uvek augodnog Tiafoa, mrka kapa od obojice. Lajovic dobio na papiru najlakseg ali ne bi me cudilo da odigra na svom dobro poznatom nivou i ispadne od ovog solidnog Kineza. Ako Tim prodje Cachina u prvom kolu, posle je samo nebo granica.
Lancia Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Mislim da ni Medvedev ni Rune nece izaci zivi iz svojih cetvrtina, mozda cak i Alkaras. 1
Profesionalac Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Međedović ipak u glavnom žrebu. Okrenuo posle 0:6 i dobio 2 x 6:2 1
FPLS Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Cim se malo sabrao, isplivao je talenat - odlican servis, snazni udarci, solidno kretanje. Znacajno je podigao nivo igre posle katastrofalnog prvog seta, a i ovaj mali Holandez je poceo da gresi. Bice od Medjeda odlican igrac ako sredi glavu. Nije tipican choker luzerskog mentaliteta kao Duci, Filip, Laslo i ekipa, ali je zato prsotina ala Troicki, koji mu je btw i trener. 3 4
Serena Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Mene od svega najvise brine Novakov lakat, pa raspored meceva, ko ce na Satrije, a ko na Leglen dnevni ili vecernji. Buduci da je u Alkarazovoj polovini mislim da ce se sa terminima vise ugadjati Spancu nego Novaku i da ce ovaj nas da povileni zbog toga.
Serena Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Posto @Lancia nije odradio posao kako je bilo dogovoreno moram ja 😉 Sabalenka Kostjuk u R1, bas nisu imale srece... Svjontek u 1/8 F ima Krejcikovu koja je penicilin za njenu igru, al dobro moglo je i gore, recimo Kanepi u R1 😂 1
Lancia Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 22 minutes ago, Arkadija said: Medvedev ima najlakši žreb. Siner i pogotovo Zverev nisu bas laki protivnici. Tu su i 'mogudapoludim' Coric i 'mogudavaskrsnem' Tim
Serena Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 2 hours ago, Profesionalac said: To možda u kući , ovde si samo Lancia, tako da dok se ne prekrstiš u Lancia Ypsilon ili slično - proglašavam te španskim nesmaračem A ja ubedjena da je @Lancia od italijanske reci (mozda i spanske) koja znaci koplje
Lancia Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 15 minutes ago, Serena said: A ja ubedjena da je @Lancia od italijanske reci (mozda i spanske) koja znaci koplje Jeste, al kad sam ja u pitanju, to je krntija koju sam vozio.
Serena Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Malo podsecanje na gradjevinski poduhvat na koji se duuuuugo cekalo
Ros Posted May 25, 2023 Author Posted May 25, 2023 1 hour ago, Arkadija said: Medvedev ima najlakši žreb. konačno
W.F.C. Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Da, krov konacno i tu, sad sva 4 grendslema imaju krov na glavnom terenu.
TS-CS Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Claydvedev ladno moze u finale, samo da vidimo kome ce udeliti kineskog vunderkinda u prvom kolu. jedino Novaku od top4 nosioca nije dopao kvalifikant sto i nije tako lose. aca amer je idealan rival za ulazak u turnir
Recommended Posts