May 19, 20231 yr bio bi red, ali pre verujem u Tzitzkov mentali raspad u eventualnom finalu, nego u njegovu pobedu.
May 19, 20231 yr Novak ispada pre druge nedelje, a onda u pravedničkom gnevu uzima Vimbldon bez izgubljenog seta.
May 19, 20231 yr Posto su se omladinci naigrali i umorili u Madridu i Rimu, cika Nole uzima RG , a odmah potom i W Spoiler Puste zelje...
May 19, 20231 yr Dominik vaskrsava, ovo raspadanje do sad je bio paravan za veliki povratak i osvajanje RG kad su ga svi zaboravili. Dobija Ruda u finalu rutinski, Novak i Alkaraz ispadaju pre polufinala.
May 19, 20231 yr Ali se nece desiti, realnost mu je ispadanje u polufinalu celindzera u austrijskom Mauthauzenu od uvek augodnog Hamada Medvedovica.
May 19, 20231 yr Ma znam nego kazem da bi bilo kul, meni je on uvek bio super i bas mi bedak sto je tako propo
May 21, 20231 yr 18 hours ago, nahbar said: Sta kazu kladze? https://www.oddschecker.com/tennis/french-open/mens 25/1 na Medvedeva je smešno, pogotovo ako osvoji Rim i time dodatno podigne samopouzdanje...
May 21, 20231 yr Jel bio nekad Medvedev ovako dobar na sljaci, znam da je van betona statirao uglavnom