Jump to content

Roland Garros 2(f)0(r)23

Featured Replies

4 minutes ago, Max Morlock said:

Braća su mu još bolja... Ctrlmajer, Shiftmajer... :fantom:

A Delmajer se bavi curlingom, brise onom metlom 

Dzedaj knight Seyboth Wild prosho u 3.kolo

23 minutes ago, theanswer said:

Ne znam dal je do Oblaka ili do mene koji sam se uključio na 2:5, ali okrenu Olga na 7:5. Šteta što ide na Ons u sledećem kolu. Mislim da bi imala šansu protiv dosta ostalih koje su ostale u žrebu. Ako se ne varam dobila je 20 setova zaredom. 

Ja se ukljucio na 6-2, iskljucio na 6-2 1-5 i sad vidim da je ladno okrenula :) 

Nije Ons u nekoj top formi, ali da, verovatno prekrupan zalogaj. U svakom slucaju, super rezultat. 20 setova i to mahom laganih, fenomenalan niz i napokon povratak u top 100, posle valjda 5 godina.

Btw, Mia Ristic (2006-o) igra kvalifikacije za juniorski RG, verujem da ce se plasirati, a mogla bi i daleko da dogura. Bas talentovano dete. Zanimljivo da su nedavno ona i Lola Radivojevic igrale singlove u fed kupu (ili kako se vec to sad zove), iako je Olga bila tu, ali procena je bila da je van forme. A eto je sad u trecem kolu gs-a.

Ta nasa Ristic 2006. talenat igra kvalifikacije za juniorski a Rusi lansirali neku 2007. koja pegla rutinski vec dva kola u seniorima, ova Mira Andreeva. Nisam gledao ali tek napunila 16, izgleda da ce biti zajebana ko kratko cebe. 

2 hours ago, Arkadija said:

Ima i na Rtnju piramida. Tako je pisalo u Trećem oku.

Gradili robovi iz Glova :happy:

Tri puta za redom čitam roboti :blink:

Ed.kad bolje razmislim ne menja suštinu :fantom:

12 minutes ago, Zli Gli said:

Ta nasa Ristic 2006. talenat igra kvalifikacije za juniorski a Rusi lansirali neku 2007. koja pegla rutinski vec dva kola u seniorima, ova Mira Andreeva. Nisam gledao ali tek napunila 16, izgleda da ce biti zajebana ko kratko cebe. 

Jbg, Ristic je top 50 materijal, Mira je 10+ slemova materijal. Gledao je ja, bice cudo.

Doduse, delovala je i Gauff kao nova Serena sa 15-16.

2 hours ago, FPLS said:

Ja se ukljucio na 6-2, iskljucio na 6-2 1-5 i sad vidim da je ladno okrenula :) 

Nije Ons u nekoj top formi, ali da, verovatno prekrupan zalogaj. U svakom slucaju, super rezultat. 20 setova i to mahom laganih, fenomenalan niz i napokon povratak u top 100, posle valjda 5 godina.

Btw, Mia Ristic (2006-o) igra kvalifikacije za juniorski RG, verujem da ce se plasirati, a mogla bi i daleko da dogura. Bas talentovano dete. Zanimljivo da su nedavno ona i Lola Radivojevic igrale singlove u fed kupu (ili kako se vec to sad zove), iako je Olga bila tu, ali procena je bila da je van forme. A eto je sad u trecem kolu gs-a.

Meni je bilo kao da nisam ni prekidao :D 

Ako ništa sa ovom pobedom je oko top 100 i blizu svog najboljeg rankinga. 

Daj bože da smeni Aleksandru Krunić kao našu najbolju teniserku ...

Nemam ništa protiv atomske Coe ali kud se dedoše te omladinke 

Mala Mirra je preslatka :wub:

Malo me podseca na Seles. 

Na terenu je kao mala osica, non stop napada. 

I Novak se zali na publiku... 

Hvala bogu zrebovi su ocisceni od Francuza :lolol:

Raspored za sutra. 

3erB4YN.jpg

6 hours ago, Serena said:

I Novak se zali na publiku... 

Hvala bogu zrebovi su ocisceni od Francuza :lolol:

Nije da nesto preterano volim Frica, ali neka je ovako. Publika je u tom mecu bila skandalozna. 

Kad ce se znati ko ide na nola - davidovic il fokina?  :Jova:

33 minutes ago, Tsai said:

Kad ce se znati ko ide na nola - davidovic il fokina?  :Jova:

Davidovic ce ga napada sa bekenda a Fokin rutinira forhendom