Zli Gli Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Gresnik u prilicnom problemu protiv uvek augodnog Altmajera, Olga lepo pegla za sad u prvom setu
Tsai Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Sinner na gem od ispadanja Rune ce se dole prosetati do finala
theanswer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Odličan set za Danilovićku. Daleko od gotovog ali Italijanka nema odgovor na servis ponajviše i Olga je posle par uvodnih gemova krenula da kontroliše i osnovnu liniju.
FPLS Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 18 minutes ago, theanswer said: Odličan set za Danilovićku. Daleko od gotovog ali Italijanka nema odgovor na servis ponajviše i Olga je posle par uvodnih gemova krenula da kontroliše i osnovnu liniju. Ukljucio sam se od drugog seta i bas se pitam na koju foru je rutinirala prvi. Vec 5-6 gemova ova Italijanka nista spec ne igra, ali Olga samara lopticu i izbacuje svaku drugu po 5 metara u aut.
Jeremija Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Ma, nije Sinner mentalni patuljak... Sreča, pa se ni Nike nije zaleteo i potpisao nešto suludo, kao, na primer, ugovor od $150 miliona sa njim...
Arkadija Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Altmajer je konačno iskoristio 5.meč loptu. Moglo je to i ranije.
theanswer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 2 minutes ago, FPLS said: Ukljucio sam se od drugog seta i bas se pitam na koju foru je rutinirala prvi. Vec 5-6 gemova ova Italijanka nista spec ne igra, ali Olga samara lopticu i izbacuje svaku drugu po 5 metara u aut. Na prva svoja 3 servis gema, svaki je bio neizvestan, u dva je Paolini imala brejk lopte. Ali je dobro servirala, uzimala poene iz servisa i Italijanka nije mogla da reši drugi kik servis. Onda je počela da kontroliše igru i sa osnovne linije, oterala Italijanku van terena dosta i rutinirala. Drugi nisam gledao jbg. 1
Max Morlock Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 25 minutes ago, Midgeta said: Altmajer Braća su mu još bolja... Ctrlmajer, Shiftmajer... 2 3
theanswer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Ne znam dal je do Oblaka ili do mene koji sam se uključio na 2:5, ali okrenu Olga na 7:5. Šteta što ide na Ons u sledećem kolu. Mislim da bi imala šansu protiv dosta ostalih koje su ostale u žrebu. Ako se ne varam dobila je 20 setova zaredom.
Recommended Posts