Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted

Gresnik u prilicnom problemu protiv uvek augodnog Altmajera, Olga lepo pegla za sad u prvom setu

Posted

Sinner na gem od ispadanja

Rune ce se dole prosetati do finala :isuse:

Posted

Odličan set za Danilovićku. Daleko od gotovog ali Italijanka nema odgovor na servis ponajviše i Olga je posle par uvodnih gemova krenula da kontroliše i osnovnu liniju. 

Posted

neverovatan mec igraju sinner i ovaj za mene anonimus

• +1 1
Posted
18 minutes ago, theanswer said:

Odličan set za Danilovićku. Daleko od gotovog ali Italijanka nema odgovor na servis ponajviše i Olga je posle par uvodnih gemova krenula da kontroliše i osnovnu liniju. 

Ukljucio sam se od drugog seta i bas se pitam na koju foru je rutinirala prvi. Vec 5-6 gemova ova Italijanka nista spec ne igra, ali Olga samara lopticu i izbacuje svaku drugu po 5 metara u aut. 

Posted

Ma, nije Sinner mentalni patuljak...   

Sreča, pa se ni Nike nije zaleteo i potpisao nešto suludo, kao, na primer, ugovor od $150 miliona sa njim...  1584414675.5338-smiley-1.webp.00f8f291b51e34f105a10167ccf1ecb6.webp

Posted

Altmajer je konačno iskoristio 5.meč loptu. Moglo je to i ranije. 

Posted
2 minutes ago, FPLS said:

Ukljucio sam se od drugog seta i bas se pitam na koju foru je rutinirala prvi. Vec 5-6 gemova ova Italijanka nista spec ne igra, ali Olga samara lopticu i izbacuje svaku drugu po 5 metara u aut. 

Na prva svoja 3 servis gema, svaki je bio neizvestan, u dva je Paolini imala brejk lopte. Ali je dobro servirala, uzimala poene iz servisa i Italijanka nije mogla da reši drugi kik servis. Onda je počela da kontroliše igru i sa osnovne linije, oterala Italijanku van terena dosta i rutinirala. Drugi nisam gledao jbg. 

• +1 1
Posted
25 minutes ago, Midgeta said:

Altmajer :ziga:

Braća su mu još bolja... Ctrlmajer, Shiftmajer... :fantom:

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Ne znam dal je do Oblaka ili do mene koji sam se uključio na 2:5, ali okrenu Olga na 7:5. Šteta što ide na Ons u sledećem kolu. Mislim da bi imala šansu protiv dosta ostalih koje su ostale u žrebu. Ako se ne varam dobila je 20 setova zaredom.