May 31, 20231 yr Kako se raspada lik kad treba da odservira za kraj, nestvarno. I kaže "sam moram da pronalazim rešenja, a imam 10 ljudi u timu"
May 31, 20231 yr Djarma je uhvatio svoj fabrički maksimum u prvom setu, baš se dobro kretao i birao udarce. Popustio je malo u tb i platio cenu, posle toga raspad sistema. Ali prilično je gledljiv, inteligentan teniser. Novak će da osedi zbog lošeg i nikakvog koučinga ali to je samo njegov problem.
May 31, 20231 yr Kakav los koucing kod coveka koji je najbolji i najinteligentniji igrac otprilike svih vremena, bas njemu treba neki koucing...
May 31, 20231 yr Mladi Ozziji ispizdeli jer im matori Vava mazno najbolju ribu na turu 1 hour ago, theanswer said: Kako se raspada lik kad treba da odservira za kraj, nestvarno. I kaže "sam moram da pronalazim rešenja, a imam 10 ljudi u timu"
June 1, 20231 yr On 29. 5. 2023. at 17:39, James Marshall said: više od gadno kenjali, suspendovali ga sa ostatka prvenstva i uzeli medalju Nisu mu uzeli medalju.
June 1, 20231 yr 9 hours ago, Zli Gli said: Neko je pomenuo ovde ovu neku Avanesyan, jbt prvi put je video sad a obicno sam bar jednom cuo i video i one sto igraju ITF turnire u Kursumlijskoj banji i slicno. Uglavnom, od sad pa do kraja sveta navijam za nju, dugo nisam video lepsu i prirodniju teniserku. Osvaja rutinski. To mene neko zajebava !?
June 1, 20231 yr E nemam pojma, skroz drugacije sad izgleda, ili je ipak radila neke korekcije ili se prosto prolepsala. Cenim da je ovo drugo.
June 1, 20231 yr 1 hour ago, Redoran said: Sad je počeo i da ih troluje lol Stvarno je imao nesto zalepljeno? Ja taj deo nisam ispratila. https://www.sportskeeda.com/tennis/news-iron-man-novak-djokovic-maintains-air-secrecy-mysterious-object-spotted-chest-french-open Kako ce biti dosadno ovim novinarima kad se Novak penzionise. Ovaj arapin je haos Edited June 1, 20231 yr by Serena