theanswer Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Kako se raspada lik kad treba da odservira za kraj, nestvarno. I kaže "sam moram da pronalazim rešenja, a imam 10 ljudi u timu" 1 4
Redoran Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Djarma je uhvatio svoj fabrički maksimum u prvom setu, baš se dobro kretao i birao udarce. Popustio je malo u tb i platio cenu, posle toga raspad sistema. Ali prilično je gledljiv, inteligentan teniser. Novak će da osedi zbog lošeg i nikakvog koučinga ali to je samo njegov problem.
Zli Gli Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Kakav los koucing kod coveka koji je najbolji i najinteligentniji igrac otprilike svih vremena, bas njemu treba neki koucing... 2
W.F.C. Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Dobro je odradio ova dva kola, zagreva se, stalo mu je, bice. 1
Fakundo Sava Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Mladi Ozziji ispizdeli jer im matori Vava mazno najbolju ribu na turu 1 hour ago, theanswer said: Kako se raspada lik kad treba da odservira za kraj, nestvarno. I kaže "sam moram da pronalazim rešenja, a imam 10 ljudi u timu" 4
Facundo Orellana Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 On 29. 5. 2023. at 17:39, James Marshall said: više od gadno kenjali, suspendovali ga sa ostatka prvenstva i uzeli medalju Nisu mu uzeli medalju.
Jean-Luc Picard Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 9 hours ago, Zli Gli said: Neko je pomenuo ovde ovu neku Avanesyan, jbt prvi put je video sad a obicno sam bar jednom cuo i video i one sto igraju ITF turnire u Kursumlijskoj banji i slicno. Uglavnom, od sad pa do kraja sveta navijam za nju, dugo nisam video lepsu i prirodniju teniserku. Osvaja rutinski. To mene neko zajebava !? 1 1
Zli Gli Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 E nemam pojma, skroz drugacije sad izgleda, ili je ipak radila neke korekcije ili se prosto prolepsala. Cenim da je ovo drugo.
Serena Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 (edited) 1 hour ago, Redoran said: Sad je počeo i da ih troluje lol Stvarno je imao nesto zalepljeno? Ja taj deo nisam ispratila. https://www.sportskeeda.com/tennis/news-iron-man-novak-djokovic-maintains-air-secrecy-mysterious-object-spotted-chest-french-open Kako ce biti dosadno ovim novinarima kad se Novak penzionise. Ovaj arapin je haos Edited June 1, 2023 by Serena
Arkadija Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Ima i na Rtnju piramida. Tako je pisalo u Trećem oku. 1
Recommended Posts