Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Tsai said:

tzatziki dobar. samo neka melje i da izbaci alkaraza u QF

Koliko si ti zaljubljen u Djoleta, cudo jedno :wub: kud se dede sportski sentiment?¿

• Haha 2
Posted

Cicipas ce da izbaci Alkaraza kad ja postanem kapetan na belu ladju, dakle juce. Osvedoceni luzer.

A u toku je derbi dosadasnjeg dela turnira, Vavrinka - Kokinakis. Za sad bez brejk prilika, svako cuva svoje :fantom:

Posted

Bivsa RG sampionka Ostapenko eliminisana od skoro nepoznate amerikanke Stearns. Ko god da je samo da ove vise nema. 

Posted

Svaka njoj cast za celu karijeru, sa onolikim slaufom oko stomaka da uspeva da ostane u vrhu toliko godina nije nikako mala stvar. 

• +1 1
Posted

ode i nabedjena Garsija, a taman je Vilander proglasio za favorita iz senke. koga taj ugursuz nahvali..

• +1 1
Posted

Nadam se da Novaka nije hvalio :wicked:

Beloruskinje biju ko iz haubice.  Zgodna ova Simanovicka, bas joj lepo stoji sorc.

Posted

To je Zlijeva miljenica, nemojte tako

• +1 1
Posted

Kakve DS izvodi Simanovicka :ziga:

Posted

Sace Japanac da izbaci Alkarasa :fantom:

Posted (edited)
3 hours ago, Zli Gli said:

A u toku je derbi dosadasnjeg dela turnira, Vavrinka - Kokinakis. Za sad bez brejk prilika, svako cuva svoje :fantom:

Jebeni ES(pañikavi) koji se pretplatio na dosadne šljakaše i ne ispoštuje jedan takav meč, bar TB 4. seta... ИЧ

Nemci prenosili, Wawa kao u najboljim danima. Staro vino... Ajd u 5.

Edited by mlatko
Posted

ES uvek/ ali baš uvek  prenosi dva glavna terena. Ko hoće više, mora da im plati one ES plejere i slične gluposti. 

Posted

Komentator na ES je nesnosan. 

Novak opet gleda svoje u boksu kao da će da ih pobije, ne znam zašto, vodi sa 3:1 i sve je ok. Ti ljudi ne mogu da utiču na vetar i stanje terena, a to jedino vidim kao razlog što je sada besan.

Posted

Uzasan mu je govor tela. Ne znam zasto drami.

Posted

Vetar ga jebe... Standardno