radisa Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Just now, Lancia said: Najs traj, uvatila te Sandradjer u nebranom grozdjetu Eh, možeš svačije reči da izvrneš, ako se trudiš 1
villiem Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Treba traziti smenu ministra koji je rekao da je sistem ok, posto ostavka ministra prosvete kaze suprotno, da nesto nije u redu, i sa sistemom.
Lancia Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 minute ago, radisa said: Eh, možeš svačije reči da izvrneš, ako se trudiš Bar sad znamo da je nastavnica fizickog 1
Aleksija Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 svi nastavnici fizickog postaju direktori. svi direktori nisu nastavnici fizickog. ima nesto malo ostalih slucajno. 3
Sandradjer Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 8 minutes ago, Aleksija said: svi nastavnici fizickog postaju direktori. svi direktori nisu nastavnici fizickog. ima nesto malo ostalih slucajno. Ima nade za mene 2
Miki_belavista Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 2 hours ago, maheem said: Jovana Jeremic novi ministar prosvete 2 hours ago, maheem said: Jovana Jeremic novi ministar prosvete sto da ne,ima sarm.
Aleksija Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Just now, Sandradjer said: Ima nade za mene imam neki utisak da znas kolut napred i nazad, za ostalo ne bih garantovala 1 1
Frile Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 12 minutes ago, radisa said: Eh, možeš svačije reči da izvrneš, ako se trudiš Sutra će te Vučić citirati u dnevniku, pa ti vidi: "... nipodoštavaju poštene nastavnike fizičkog ..." 4
Valk Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Direktor mladenovačke (sic!) gimnazije je profesor fizičkog, DSS->SNS troskok dostojan medalje bar na Balkanijadi. 1
Frile Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 (edited) @Valkyrie Nije ni čudo, to je disciplina na kojoj se najviše radilo kod nas. Imamo trenere, tradiciju, jaku ligu, istorijat uspešnih troskokaša... edit: uh ovo je doom, mislio sam da smo na Vučićevoj temi, sorry Edited May 7, 2023 by Frile 1
Valk Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 2 hours ago, maheem said: Jovana Jeremic novi ministar prosvete Pa ako bi mogla sebi retroaktivno da dodeli titulu đaka generacije, nemoj da se iznenadiš ako krene da se preporučuje. 1 1
Lancia Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Gde je Jovana, tu je i Kristijan, sta smo radili, nista. Bolje da ne protestujemo.
radisa Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Just now, Lancia said: Gde je Jovana, tu je i Kristijan, sta smo radili, nista. Bolje da ne protestujemo. Zašto bi nam smetao jak Kristijan, sad, kad nam nije do sada? Jbt, možda da Kristijan bude ministar prosvete?
Recommended Posts