Svarog Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Pusti ga, Valk. Vredelo je samo da bi dobili ovu definiciju "forumašenje: seratoninska potreba za diskonektovanim svadjanjem". Utefterio sam, pa jednog dana kad bude se objavljivao neki novi rečnik srpskog jezika... 1
Popular Post aram Posted May 7, 2023 Popular Post Posted May 7, 2023 ja samo da primetim da je umesto SEROtonin ovde SERAtonin i da je to divno 2 2 6
Taihoskopija Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Otišla SPS svinja, sad čekamo neku još veću: ❤️ https://n1info.rs/vesti/branko-ruzic-podneo-ostavku/ 1
Ratamahatta Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 (edited) Rados Ljusic ceka da ostvari 1 davni san Edited May 7, 2023 by Plajvi 1 1
radisa Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 22 minutes ago, Plajvi said: Rados Ljusic ceka da ostvari 1 davni san Biće neki anonimus, za kog ni porodica nije verovala da će ikad biti nešto značajnije od nastavnika fizičkog u lokalnoj srednjoj stručnoj školi...
Popular Post Vapad Posted May 7, 2023 Popular Post Posted May 7, 2023 1 hour ago, maheem said: Jovana Jeremic novi ministar prosvete Znaš šta je najveći doom, to što sam morao ići na politikin sajt da vidim da li je to stvarno,,, 4 10
Ratamahatta Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Just now, Vapad said: Znaš šta je najveći doom, to što sam morao ići na politikin sajt da vidim da li je to stvarno,,, Ja proveravao da li je ostavka gosn bivseg ministra Njuz 3
Sandradjer Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 hour ago, radisa said: Biće neki anonimus, za kog ni porodica nije verovala da će ikad biti nešto značajnije od nastavnika fizičkog u lokalnoj srednjoj stručnoj školi... Pojasni molim te. Kako da protumacim zanimanje nastavnik fizickog u lokalnoj srednjoj skoli? Kao nista znacajno, ono luzeraj? 1 2
radisa Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 minute ago, Sandradjer said: Pojasni molim te. Kako da protumacim zanimanje nastavnik fizickog u lokalnoj srednjoj skoli? Kao nista znacajno, ono luzeraj? Ne baš tako... Koliko nastavnika fizičkog znaš da su postali ministri? U tom smislu...
Sandradjer Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 17 minutes ago, radisa said: Ne baš tako... Koliko nastavnika fizičkog znaš da su postali ministri? U tom smislu... Mislis nesto znacajnije?
radisa Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 minute ago, Sandradjer said: Mislis nesto znacajnije? Recimo, znam ja one koji su završili DIF pa su postali ozbiljni , nešto značajnije, recimo, naučnici... Muž ženine kume, recimo... No ponta je da sam hteo da kažem, da će staviti nekog SNS luzera, koji ima neke veze sa prosvetom, ali nema neke naročite kapaciteta da bude ministar, kao i većina ministara u našoj vladi...
Lancia Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 minute ago, radisa said: Recimo, znam ja one koji su završili DIF pa su postali ozbiljni , nešto značajnije, recimo, naučnici... Muž ženine kume, recimo... No ponta je da sam hteo da kažem, da će staviti nekog SNS luzera, koji ima neke veze sa prosvetom, ali nema neke naročite kapaciteta da bude ministar, kao i većina ministara u našoj vladi... Najs traj, uvatila te Sandradjer u nebranom grozdjetu 6
Recommended Posts