Jump to content
IGNORED

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

FPLS
aram
Message added by aram,

Zahtevi Saveta roditelja OŠ Vladislav Ribnikar

1. Traži se rekonstrukcija događaja, objašnjenje kako se to dogodilo i kako teče istraga i u kojoj je fazi. Roditelji to moraju da znaju.

2. Da se roditeljima stručno objasni šta će biti sa dečakom i u kom statusu su njegovi roditelji. Kod dece postoji veliki strah da će on biti na slobodi.

3. Tim psihologa i psihijatara koji će redovno raditi sa decom VII-2 bez učešća školskog pedagoga i psihologa radi obezbeđivanja nepristrasnosti.

4. Ako se odluči da se školska godina nastavi za decu iz odeljenja VII-2 mora se naći način da oni ne ulaze u školu na veliki ulaz, već da nastavu imaju u nekoj od učionica na malom ulazu.

5. Predlažemo kompletno renoviranje škole do 1. septembra 2023. godine

6. Pružiti kompletnu podršku nastavničkom kadru.

7. Tražimo da se utvrdi odgovornost ljudi koji su izneli u javnost spisak sa imenima deca iz VII-2 odeljenja koji je obišao ceo svet, kao i slike roditelja i dece, i da isti za takav postupak budu sankcionisani u skladu sa Zakonom.

Recommended Posts

Posted

ne znam kako je posle tog 3. maja 2023, do tad nije postojala zabrana ulaska maloletnicima u streljane, pod nadzorom roditelja/staratelja. vlasnik i radnik streljane odgovaraju zbog davanja lažnog iskaza a ne zato što su kršili zakon puštajući maloletnog dečaka da uđe u streljanu. vlasnik se nagodio tokom postupka i dobio neku uslovnu kaznu, radnik nije i dobio je godinu i tri meseca.

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

A sta fali emisiji na N1 gde bi svi ovi pravnici sto brane studente i druge koji su nepravedno optuzeni za nesto rekli da je presuda Kecmanovicima pravni skandal i da oni ne mogu da odgovaraju za ono za sta su optuzeni. I da je presuda doneta jer je Vucic to trazio.

Valjda je borba za pravni poredak i postovanje zakona (ako vec smatraju da je zakon grubo prekrsen) vaznija od negativne reakcije javnosti. 

Imamo li stav nekih od medijski eksponiranih pravnika o ovome? Nemamo. 

Sta fali da na primer Bozo Prelevic, Rodoljub Sabic, ajd Majic mozda i ne mora... daju svoj sud o ovome. Ne mora na N1, moze na tviteru. Nisam video da je bilo ko od njih čestitao pravosudnim organima na presudi. A komentarisu redovno sve i svasta. Jebiga, nije popularno

• +1 1
Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

Pa evo bio je Žarko Pop na Pinku (mislim da je on, ima klip ovdje na forumu baš) i krenuo da govori kako je ovo sa slučajem Danka svinjarija i bukvalno u 90 sekundi je bilo "idemo na reklame"

Prvi put da sam se u nečemu složio sa Žarkom Popom.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, James Marshall said:

Pa evo bio je Žarko Pop na Pinku (mislim da je on, ima klip ovdje na forumu baš) i krenuo da govori kako je ovo sa slučajem Danka svinjarija i bukvalno u 90 sekundi je bilo "idemo na reklame"

Pa eto, sam si sebi odgovorio na pitanje zasto nema u javnosti drugacijeg misljenja. Zato sto bi odmah otisli na reklame

Posted
1 minute ago, Uskebasi said:

Imamo li stav nekih od medijski eksponiranih pravnika o ovome? Nemamo. 

Sta fali da na primer Bozo Prelevic, Rodoljub Sabic, ajd Majic mozda i ne mora... daju svoj sud o ovome. Ne mora na N1, moze na tviteru. Nisam video da je bilo ko od njih čestitao pravosudnim organima na presudi. A komentarisu redovno sve i svasta. Jebiga, nije popularno

Nije niko cestitao ni za presudu za Mladenovac. Ali niko nije javno ni rekao da je pravni skandal. Mozda i ne misle da jeste. Oni koji misle, oni treba da dignu glas. Ako nece sto nije popularno, onda jebiga, neka cute..

Posted
1 minute ago, Uskebasi said:

Pa eto, sam si sebi odgovorio na pitanje zasto nema u javnosti drugacijeg misljenja. Zato sto bi odmah otisli na reklame

Nisam ja ni postavio to pitanje, ja znam kako stvari stoje 🤣🤣🤣

• Haha 1
Posted

Čak su i Borovića i njegovu ćeru koji su branioci Kecmanovića više puta targetirali naslovima tipa "sramna odbrana advokata roditelja monstruma" i slično. Mislim šta god da su rekli to bi za javnost bila sramna odbrana.

• +1 2
Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Nisam ja ni postavio to pitanje, ja znam kako stvari stoje 🤣🤣🤣

Jimmy, James isto ti je to :laugh:

Moja greška 

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, bejzbolka said:

Čak su i Borovića i njegovu ćeru koji su branioci Kecmanovića više puta targetirali naslovima tipa "sramna odbrana advokata roditelja monstruma" i slično. Mislim šta god da su rekli to bi za javnost bila sramna odbrana.

U ovom slučaju, da, čak i da je ta odbrana bila "normalna".

Sramna odbrana je ono šta rade advokati Miroslava Aleksića.

Posted

ne postoji sramna odbrana kad je pravo u pitanju, advokati brane i zločince u Hagu

• +1 2
Posted

Kakva je odbrana - sramna

Kakav je plan - paklen

Kakav je događaj Vučićev - veličanstven 

101 rada u Informeru i sličnim sranjima

• +1 1
Posted

Uhh kako trenutno stoje stvari izgleda da će KK uskoro da se vrati u klupu sa ukorom razrednog starešine koji će mu vremenom ukinuti zbog izrazite zainteresovanosti za nadoknadom propuštenog školskog gradiva.

Sve koji smatraju da je takav i sličan ishod prihvatljiv tj. da se desetostruki ubica psihopatskog profila resocijalizuje i ponovo integriše u društvo, pitao bih da li bi sopstvenu decu izložili takvoj vrsti programa. 

Veoma blizak prijatelj mi je izgubio ćerku u tom masakru i sramota bi me bilo da mu kažem o čemu ovde pojedinci pišu.

Isto važi i za roditelje, maksimalna odgovornost=maksimalna kazna makar se pomerale pravne stative. 

Čuj da nećemo možda još i da im se izvinjavamo.

• +1 3
  • Wub 1
  • Hvala 1
  • -1 3
Posted

Eto svako ko je popušio priču o tome da će KK da vrate u školu (nepojmljivo glupa ideja koju je besmisleno iznijeti čak i kao hiperbolu) imaće priliku da izvrši retribuciju i da ispravi greške našeg pravosudnog sistema svojim rukama kad ga vidi ispred škole.

Bože kakve gluposti se pišu ovdje. 

• +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)
4 minutes ago, James Marshall said:

O čemu pišu? 

Hoćemo da pođemo od Noskicha i međunarodne razmene psihopata i njihovih roditelja sa državama poput Argentine i Indonezije...lepih plaža tamo ima da ti ja kažem i sam Mengele bi ti to potvrdio

Edited by ubibobi