Moća Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 My all american na kraju.My girl kad joj cale saopstava vesti.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
bradilko Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 33 minutes ago, burekdzija said: Dosta ste pogodili vec. Partizanska eskadrila, kraj serije, kad Vuk Aleksic, Dalibor i onaj treci slecu pa ih ceo aerodrom pozdravlja. Imperija sunca, kad Ameri bombarduju a on sizi na krovu. Rolerbol, kraj. Right stuff, kad Jeger probije zvucni zid. Blade runner, kad Roj na kraju drzi banku. Kad Luk spali Vejdera na kraju dzedaja. I manje vise svaki partizanski film. A da i Supermen (Kristofer Riv) kad se oprasta sa Martom. a u badi snecersu kad donald grakne na onu ribu sa kojom je toliko prosao. ubava tema. svaka cast utemeljitelju 2
burekdzija Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 21 minutes ago, bradilko said: a u badi snecersu kad donald grakne na onu ribu sa kojom je toliko prosao. ubava tema. svaka cast utemeljitelju Jes vala taj kraj je strasan, ako se dobro secam kamera mu zumira usta dok urla
francuski sobar Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Onda gledaj lafčino, vidiš ga me uvek diže bez greške od melodrama Don Stipan kad se vratio Tatjani i Božo na Špelinoj svadbi knedla u oku Armine razvali Halida i generalno Bosanci. Jebo im ja mater. 1
Remi Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) incendies, masakr u autobusu. rust and bone, kad klinac propadne u zaleđeno jezero pa matijas pesnicom razbija led. anime nere, scena kad otac dolazi na uviđaj ubijenog sina. kes, kad billy sahranjuje sokola. (u svakom filmu ken louča ima po neka scena koja me pomeri) Edited April 21, 2023 by Remi
J-♣ Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Leon profesionalac nekoliko scena, uglavnom sa Geri Oldmenom plus ova: a jedna scena mi je baš nezaboravna: kad specijalci opsedaju Leonov apartman, pa ulaze, a posle zadnjeg se samo jedna ruka odozgo "sa plafona" spušta i zatvara vrata, a potom samo oni karakteristični zvuci prigušivača 2
foto Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 (edited) euforija: 'godina opasnog zivljenja' kada odlaze sa prijema i ne zaustavljaju se na check pointu. (inace to se u stvarnosti nikada. ali Nikada ne radi ako si press) Edited April 22, 2023 by foto
Frank Pembleton Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Kad se dignu na klupe u Društvu mrtvih pesnika, plakao kao konj dok sam bio tinejdžer a sad se samo malo stegne u grudima. Kad Roberto Benigni glumi da maršira pred klincem u Život je lep. Kad Hachiko čeka zauvek. edit: ima još sigurno ali ovo pada prvo na pamet. Ajoooj Hachiko...Sad zasuzio sećajući se.Još to kad je ostario [emoji30]....shiit has hit the fan. 1
Krampa Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 sve duge neprekidne scene u hickokovim filmovima 1
shimpu Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Kad tango i kes beze iz zatvora, a onaj najgori robijas uhvati tanga za nogu i ne da mu da se spusti niz kabl 1 1
Shan Jan Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Ceo jebeni film: I nesto starije: Nikita, kad shvati da je prozor u toaletu zabarikadiran: 1
Tsai Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 21 hours ago, Shan Jan said: Ne mogu da nadjem snimak ali scena u AI filmu kada robot decak nakon svega sto je prosao moli mehanicku vilu iz cirkusa da mu vrati mamu u svetu u kome vise nema ljudi Spoiler upalo mi nesto u oko
Recommended Posts