Jump to content
IGNORED

Сцене из филма које вас еуфоришу / најеже / расплачу

Duhovnost, ljubav i med

Recommended Posts

Posted

Od kad se dogodilo ovo sranje u Novom Sadu, u glavi mi je ova scena sa kraja filma, kad Oskar poludi što nije više ljudi spasao - zašto sam zadržao kola, to je još deset života.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Harison Ford kao mag plesa (Sabrina, Witness, Frantic):

• +1 2
Posted

Zaboravila sam koliko je zgodan Harison Ford, a tek Emanuel u ovoj crvenoj haljini. Njoj godine ne prijaju nikako, na isti nacin stari kao Bruk Silds, nekako grubo 

Posted (edited)
7 minutes ago, Sandradjer said:

Zaboravila sam koliko je zgodan Harison Ford, a tek Emanuel u ovoj crvenoj haljini. Njoj godine ne prijaju nikako, na isti nacin stari kao Bruk Silds, nekako grubo 

Da, dobro primećeno.

Spoiler

Zato ovde kad se uvali u stolicu

Edited by Ras
  • +1 1
Posted
25 minutes ago, Sandradjer said:

Secam se ove scene i pesme kad sam bio u mladjim razredima osnovne. Oh boy...

• Wub 1
Posted

Oh boy za Harisona u Witness, cak je i ova lepotica Mekgilis u njegovoj senci 

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Before he was a director, Quentin Tarantino worked in a video store. He called this movie "the reservoir film" because he couldn't pronounce the title. When recommending the film to a customer, they got angry at Tarantino for trying to recommend a film they had no interest in, saying "I don't want to see no Reservoir Dogs!" and promptly left the store. Reservoir Dogs would later be the title of Tarantino's directorial debut.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

uvek me rasplace kraj ovog filma..jedan od najboljih filmova ikad, za mene i jedan od noara koji imaju sve, pa i jake emocije..

• +1 1