MocaVukotic Posted October 19 Posted October 19 Zanimljivo je kako sarlo ni u najtezim momentima ne zapostavlja komediju 1
Sludge Factory Posted October 19 Posted October 19 Koliko je zapravo stara ta akciona fora sa trcanjem preko krovova, ili vec na nekom uzvisenju, da bi se pratilo vozilo u pokretu i onda skocilo na njega.
utilitarist Posted October 19 Posted October 19 (edited) spojler alert za unforgiven, mene kraj, od trenutka kad vilijam mani uđe u pab, tera na jako. prvi momenat "jeste, ja sam vilijam mani, ubica dece i žena, čovek koji je ubijao sve što hoda i puzi, a sad sam ovde da vama jebem mater". razloga je dva, zato što je epski, i jer sam mislio da je priča oko njegove prošlosti preterana pa mi je bio mindfuck koliko je oštećen. drugi je sam kraj, kad u kišnoj noći grdi celo mesto da će se vratiti i napraviti pokolj ako neko još jednom povredi "kurve" dok se one pojavljuju iz mraka da vide osobu koja ih možda prva tretira kao ljudska bića. tu knedla obavezno ode u grlo. Edited October 19 by utilitarist
MeanM@ Posted October 19 Posted October 19 Sabirni centar, Anica Dobra, Cveta tresnja. Sve je isto u mom kraju, samo mene vise nema. Ide upravo na rts.
Jean-Luc Picard Posted October 23 Posted October 23 Pavle Vujisić i Aljoša Vučković u Povratku Otpisanih... "Misirac! Dopusti gospodinu ministru da objasni svoj postupak." "A jel' to štos iz Minhena ?" Originalni Blade runner. Monolog Rutgera Hauera kad njegov lik Roy Batty umire. Takođe scena kad Gaff kaže Deckardu "It's too bad she won't live. But then again, who does !?" Bilo koja scena sa Donaldom Saterlendom iz Kelijevih Heroja. 1
Stela Posted November 8 Posted November 8 Billy Ovde nema scene, ceo film je da se najezis. Generalno me najvise rastuze filmovi sa decom, a zatim uopste sa nemocnima koji trpe nepravdu, siromastvo, pate.. Onda slede oni u kojima pojedinci iskazuju hrabrost, pravicnost, borbu za ideale, solidarnost, empatiju... Na kraju ljubavni koji odisu tragikom. Da ne zaboravim Cinema Paradiso - u stanju sam raznezenosti i suza tokom celog film i to od lepote koju gledam i slusam. Da mogu da izaberem samo jedan film da gledam do kraja zivota, to bi bio ovaj. 1
Recommended Posts