Jump to content

Сцене из филма које вас еуфоришу / најеже / расплачу

Featured Replies

E to je jedna scena koju nisam razumeo. Moze objasnjenje za nas tupave muske? :) 

2 hours ago, Shan Jan said:

E to je jedna scena koju nisam razumeo. Moze objasnjenje za nas tupave muske? :) 

Prvi put da se dodirnu iako je njemu vec jasno da je voli. Ona s druge strane zbog svojih predrasuda (prejudice) ne dozvoljava sebi da prizna da je privlaci i da je zaljubljena. Ovo je prvi trenutak gde ona pocinje da sumnja u sebe, iznenadjena njegovim dzentlmenskim gestom. On sa druge strane se oseca postidjeno sto je toliko ocit (dzentlemn, voli je ali ne zeli da ona to vidi). Previse ponosan (pride).

U RL dodir, miris, pogled su najveci afrodizijaci kada se dvoje tek upoznaju.

Btw, njih dvoje su vec ukrstili pogled prvi put na balu kada ih je "struja privlacnosti" oboje udarila :D 

Kada sam prvi put gledao ovu scenu osećao sam se kao da sam nokautiran.

12 hours ago, mustang said:

Prvi put da se dodirnu iako je njemu vec jasno da je voli. Ona s druge strane zbog svojih predrasuda (prejudice) ne dozvoljava sebi da prizna da je privlaci i da je zaljubljena. Ovo je prvi trenutak gde ona pocinje da sumnja u sebe, iznenadjena njegovim dzentlmenskim gestom. On sa druge strane se oseca postidjeno sto je toliko ocit (dzentlemn, voli je ali ne zeli da ona to vidi). Previse ponosan (pride).

U RL dodir, miris, pogled su najveci afrodizijaci kada se dvoje tek upoznaju.

Btw, njih dvoje su vec ukrstili pogled prvi put na balu kada ih je "struja privlacnosti" oboje udarila :D 

Meni se svidja kako su promenili neke dijaloge u tom filmu u odnosu na knjigu, retko vidim da to dobro prodje. Ako se dobro secam, iako je Darcy rekao svom drugu da je Elizabet barely tolerable, u knjizi mu ona nije odgovorila na to kao ovde u filmu:

Sunce ti zarko od ovog moze da se rikne. Ne samo ova scena nego ceo film. Klasicna fora sa tim da su ti "drugi" ljudskiji od nas samih al radi :cry:

• 11 months later...

:cry:

Како је јака ова сцена пркошења Кригеру. :heart: