Sandradjer Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Depiliram se sama po receptu zena iz harema . Imam za razliku od nekad neki aparat sto zagreva pastu/vosak, neke trake i to je sve sto je potrebno. Sve to kupujem u onom malom trznom centru preko puta etf-a u bulevaru. Pola sata jednom u 2-3 meseca. Kad rastu dlake kao neko paperje su, ne grebu. Ta secerna pasta uradi i piling dobar. 1
mustang Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 (edited) Eh, ja za bikini delove idem na depilaciju, zove se irina, starija zena, zovem je butcher. Ima toy pudlu pa mi je stavi na grudi da me zamajava, zna kucka da volim kucice i onda kad krene - Jesus Christ! Ja sve vicem Irina don't be picky! a ona meni you always need to be ready 🤦🏼♀️ Ruskinje su brutalne Jednom sam joj rekla kad je zavrsila is my pussy still in place? ona se sita iscerekala. Toliko me voli da kod nje idem kad meni odgovara, preko reda, pre radnog vremena.... Jos malo pa ce ona meni da placa sto me maltretira. Kaze, ulepsam joj dan. Probala sam jednom, dva puta sama da se depiliram...irina bila na odmoru ... Anyway, vise nikad. Izlepila sam i sebe i kupatilo, jedva sam sve skinula Edited April 5, 2023 by mustang 1
maheem Posted April 5, 2023 Author Posted April 5, 2023 5 hours ago, foto said: fensi mikrofon ili neko oruzje iz star treka? Čitač barkodova iz Petog elementa 3
Sandradjer Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 @mustang Tako je orvih nekoliko puta. Posle ide stvarno brzo i lako. Meni je veca gnjavaza da zakazujem depilaciju
Valk Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 7 hours ago, maheem said: Moja bolja i dlakavija polovina je pre par godina pazarila ovo sokoćalo, po pola sa sestrom, i obe su presrećne. I ja nagovaram sestru da uzmemo zajednički čitač™ ali ona cvika da se ne sprži (blesava). Znači, po vašem kućnom uzorku - efekat je kao kod @Profesionalaca? 1
maheem Posted April 5, 2023 Author Posted April 5, 2023 8 minutes ago, Valkyrie said: I ja nagovaram sestru da uzmemo zajednički čitač™ ali ona cvika da se ne sprži (blesava). Znači, po vašem kućnom uzorku - efekat je kao kod @Profesionalaca? Dodjite kod Čupakabre na probu. Ima nekih caka valjda na početku al sve je objašnjeno u appu. 1
mustang Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 (edited) Hvala @maheem i zeni njegovoj, uzeh sad i ja neku masinu na amazonu. Edited April 5, 2023 by mustang
le petit nicolas Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 kako se zove i kako radi ta masina mahimove zene i svastike, ako bi neko opricao? da mozda predjem u 21. vek. poz 1
maheem Posted April 5, 2023 Author Posted April 5, 2023 38 minutes ago, le petit nicolas said: kako se zove i kako radi ta masina mahimove zene i svastike, ako bi neko opricao? da mozda predjem u 21. vek. poz Philips Lumea Prestige Ima dosta rivjuova i objasnjenja na netu, moraces guglati: https://www.independent.co.uk/extras/indybest/fashion-beauty/hair/philips-lumea-bri923-ipl-review-b1900593.html
nera Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 16 hours ago, Valkyrie said: I ja nagovaram sestru da uzmemo zajednički čitač™ ali ona cvika da se ne sprži (blesava). Znači, po vašem kućnom uzorku - efekat je kao kod @Profesionalaca? Jedino na sta treba obratiti paznju je odnos boje dlake i boje koze, princip je da su najbolji rezultati i najmanje peckanja kod bleda koza/tamna dlaka kombinaciji. U opisu svakog uredjaja ima tabela sa kombinacijama koje daju rezultate i koje ne. Laser gadja melanin u folikulu dlake. Ako je ten tamniji peckace sigurno, ali nije nista neprijatnije od obicnog epilatora.
Recommended Posts