maheem Posted April 3 Share Posted April 3 Tinderaši, jel ima neko iskustvo sa depiliranjem testisa? Postoji li neka bezbolna metoda? Pitam za druga Quote Link to comment
mustang Posted April 3 Share Posted April 3 Imas kreme za depilaciju, ne bole nista al ja sve tripujem da su kancerogene. Quote Link to comment
maheem Posted April 3 Author Share Posted April 3 6 minutes ago, mustang said: Imas kreme za depilaciju, ne bole nista al ja sve tripujem da su kancerogene. Evo guglam, ma nema nista od toga, trimer i brijac do kraja zivota 2 Quote Link to comment
Filozof manijak Posted April 3 Share Posted April 3 Ne igraj se svedocima, samo trimer i brijač. Šta ćeš, tako nas zapalo 1 1 Quote Link to comment
Valkyrie Posted April 3 Share Posted April 3 Heheh, bro-zilian, I’ll see myself out Quote Link to comment
maheem Posted April 3 Author Share Posted April 3 (edited) 25 minutes ago, Valkyrie said: Heheh, bro-zilian, I’ll see myself out Hau jes nou Može samo za neke novce, al jackass je odavno eksploatisan, niko to sad nece platiti da snimi. Edited April 3 by maheem Quote Link to comment
Zli Gli Posted April 3 Share Posted April 3 (edited) Nemoj samo nikad onu klasicnu masinicu sto koriste frizeri, tim kad omasis samo malo najebao si Samo one mini fensi sto koriste kao za trimovanje brade, Remington i slicne Edited April 3 by Zli Gli 1 2 Quote Link to comment
maheem Posted April 3 Author Share Posted April 3 Just now, Zli Gli said: Nemoj samo nikad onu klasicnu masinicu sto koriste frizeri, tim kad omasis samo malo najebao si Ma patim se i sa super Braunovom za bradu. Quote Link to comment
Valkyrie Posted April 3 Share Posted April 3 15 minutes ago, maheem said: Hau jes nou Može samo za neke novce, al jackass je odavno eksploatisan, niko to sad nece platiti da snimi. Samo ako si lud priredi to sebi. 1 1 7 Quote Link to comment
Duhovnost, ljubav i med Posted April 3 Share Posted April 3 Ово је превише, савладао ме малограђански срам. 5 Quote Link to comment
Svemir Zeka Posted April 3 Share Posted April 3 5 minutes ago, maheem said: Ma patim se i sa super Braunovom za bradu. Pa imaš i one ženske, Wilkinson. Saće med da umre od blama... Quote Link to comment
Filozof manijak Posted April 3 Share Posted April 3 a ako ste posebno mazohistički raspoloženi, imate te i one mašinice epilatore 1 3 Quote Link to comment
Svemir Zeka Posted April 3 Share Posted April 3 Misliš, ako ste ženski raspoloženi. Žene ko budale idu da se čupaju ili čupaju sebe same Quote Link to comment
Leia Posted April 3 Share Posted April 3 Pa, red bi bio da ovaj topik dobije himnu Okrivite @Weenie Pooh -a koji me je upoznao sa ovim sharmantnim mladicem 2 4 Quote Link to comment
Svarog Posted April 3 Share Posted April 3 (edited) ja kad se vratim na Tinder topić posle par dana Edited April 3 by Svarog 5 3 Quote Link to comment
Recommended Posts