Max Morlock Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Nije trebalo da širim ideologiju cancelovanja brijača Sad i treba da patim...Nema patnje Zeko, epilacija is the way!Sent from my phone using their app
nisam ja Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 od svih dlakavih znojavih jaja imamo ovo za naziv topika? ko je dželat? 1 2
Svemir Zeka Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 minute ago, nisam ja said: neko depilirao topik. hteo sam reći zeki da onda noga pod rukom nije ko brada od dva dana prosečnog turčina. Ma, meni jeste Ja kad čujem "puštam dlake za depilaciju" kao o jbt Nikolas, ali ovo je znatno brže i efikasnije i ne vidim razlog za to. Srećom, ćosava sam manje-više, i nisam se upropastila tim svakodnevnim tretmanom (ne mrzi me)
Svemir Zeka Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 4 minutes ago, Max Morlock said: Nema patnje Zeko, epilacija is the way! Sent from my phone using their app Samo žilet
le petit nicolas Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ma, meni jeste Ja kad čujem "puštam dlake za depilaciju" kao o jbt Nikolas, ali ovo je znatno brže i efikasnije i ne vidim razlog za to. Srećom, ćosava sam manje-više, i nisam se upropastila tim svakodnevnim tretmanom (ne mrzi me) prebaci na odgovarajuci, glupo, al dugacko nazvan, topik, ili nisam videla. poz 1
Max Morlock Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Samo žilet Laser sestro, laser, believe you me.Sent from my phone using their app
Svemir Zeka Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Šta sad još i to da plaćam, a na ovo sam navikla....nedostajalo bi mi
Max Morlock Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Mojne si sirotilja [emoji33]Kome ćeš učiniš ako ne sebi Sent from my phone using their app
le petit nicolas Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 dopustam da cveta svako cvece, ali brijanje nogu nije ni brze, ni delotvornije, ni isplativije. jer. epilator predje preko iste povrsine skoro istom brzinom kao brijac. za 'savrseno glatku kozu' moze da se koristi jednom/dvaput nedeljno. ne grebe i ne susi kozu, pa stedi hranljiva mleka, losione, itd. osim toga, brijac sluzi muskarcima za brijanje. molim da me zbog ove izjave ne stalkuju gender explaineri. poz 2
Svemir Zeka Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Ne znam, nisam koristila, a kažem....navikla sam ovako. Ja ovo bukvalno ne osetim. Ne koristim ni mleka ni ništa, kažem imam tu i sreće da se nisam upropastila. Meni je to tik, navika bez koje teško da bih mogla. Kapiram da to može da se uporedi s muškarcem koji se svakog dana, celog života briči, i to je dnevna rutina, kao pranje zuba i umivanje.
I*m with the pilots Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) 3 hours ago, Sandradjer said: Jel moraju da se puste pre tretmana da porastu ili samo malo? Treba neko vreme da ih ne depiliras nego brijes, da bi malo ocvrsnule i onda naravno odes obrijana - to ti najbolje objasne tamo gde planiras da radis jer mozda zavisi malo i od aparata. Tako je meni objasnila drugarica koja je uradila noge, prepone i pazuh i veoma je srecna, ali ju je pod pazuhom bas puno peklo tokom tretmana. Rekli su joj u salonu da se obnavlja proces na svakih n godina, gde n >= 5 u proseku za noge a nesto je drugacije za pazuh, zaboravih. Mislim da je proslo cetiri ili pet godina kako je to radila. Meni to deluje super. --- Downvote za epilator, meni su od tog zarastale dlake pa su se pravile kao bubukjice po nogama, uzas zivi. To zbilja ne bih preporucila nikome a pogotovo onima koji bi da se bave intimnim delovima tela. Brijac je meni najbolje resenje, ali ne svakog dana, nema potrebe za tim. Za intimne delove kapiram da je najbolje trimovanje. Edited April 5, 2023 by I*m with the pilots 1
nera Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 @Svemir Zeka potpisujem sve sto kaze @le petit nicolas za epilator, ja moj zovem cerupac pilica od milja 🤣 Bez zezanja, narocito ako nemas nesto mnogo, prodjes cim primetis kao i brijacem. Samo vremenom skontas da imas vece pauze izmedju cupkanja. Laser je dobar, ali kosta da se posteno odradi, narocito vece povrsine poput nogu. Takodje, nekome dlake prestanu potpuno da rastu ali mogu i da se vracaju pa moras povremeno ponovo. I kad vec dobismo i temu da progundjam kako u ‘ebenom 21. veku nisu izmislili nesto efikasnije. Znam da gundjam u prazno, jer ako nadju nesto efikasno ode profit, no mogu bar da komentarisem. 1
maheem Posted April 5, 2023 Author Posted April 5, 2023 Moja bolja i dlakavija polovina je pre par godina pazarila ovo sokoćalo, po pola sa sestrom, i obe su presrećne. 1
Recommended Posts