Mel Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 14 minutes ago, Svemir Zeka said: '78. Ok godiste si mog bivseg, znaci starija (citave 3 god). Ali delujes mladje od mene, i to iz one faze kad nisam izgledala ko lepotance iz crtanog /da se ne vredjamo 1
Filozof manijak Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Dlake su evolucioni arhaizam. Dole NATO bombe dlake! 1 1
Lancia Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 9 minutes ago, Filozof manijak said: Dlake su evolucioni arhaizam. Dole NATO bombe dlake! Gori si od Nikodija
nera Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Zna valjda kako se kaze, rdjavom spolovilu i dlake smetaju 1
Svemir Zeka Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 58 minutes ago, nera said: Zna valjda kako se kaze, rdjavom spolovilu i dlake smetaju Upravo. Te trendove je izmislila industrija brijača, u kojima su ljudi c-levela beli i privilegovani, zbog para koje zarađuju na ženama opterećenim ženstvenošću. U to ime 1
Djuro Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 2 hours ago, Svemir Zeka said: Upravo. Te trendove je izmislila industrija brijača, u kojima su ljudi c-levela beli i privilegovani, zbog para koje zarađuju na ženama opterećenim ženstvenošću. U to ime ok mustanže 😂 (jbt ovaj KKN je uzasno dosadan. jos uvek. 😂) 2
morgana Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 @Mel, ako budes forumska pionirka u laserskoj epilaciji napisi nam ishod, javnost ima pravo da zna! 2
Ratamahatta Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) Numemo nista* Ni da drkamo, ni da muvamo, ni da stapamo duse™, ni da se brijemo... Srecom, ovde cemo nauciti sve Spoiler *Sto kaze moja pokojna bakuta, bolje da je rodila kamen da ima svinja gde picku da cese Edited April 4, 2023 by Plajvi 1 1
mustang Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 8 minutes ago, morgana said: @Mel, ako budes forumska pionirka u laserskoj epilaciji napisi nam ishod, javnost ima pravo da zna! Ja lasersku radila pre 20godina. Poraste jedna tanka jedva vidljiva. Topla preporuka Pecka doduse u tri lepe kad se przi laserom sa sve anestestik kremom 2 1 2
morgana Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 minute ago, mustang said: Ja lasersku radila pre 20godina. Poraste jedna tanka jedva vidljiva. Topla preporuka Pecka doduse u tri lepe kad se przi laserom sa sve anestestik kremom super, hvala, dobro je znati
Djuro Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) Maksinim testisima nije izbor lak: žilet ili laser? ne bih im bio u koži. Edited April 4, 2023 by Djuro 1
Recommended Posts