Jump to content

Kvalifikacije za EURO 2024

Featured Replies

Rusini izjednacili, dobra akcija. Sad su skoro u naLetu™

Edited by mlatko

• Replies 389
  • Views 20.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=06&dd=17&nav_id=2352277   Navijači Rumunije izbačeni su sa stadiona "Fadilj Vokri", a pre toga i napadnuti zbog toga što s

• John Coltrane
    John Coltrane

Što da ne? Ili su možda trebali da stanu na 3:0 i onda da se preostalih 60min dodaju na svojoj polovini..

• rumuni braca 

Posted Images

32 minutes ago, Profesionalac said:

Generalno navijam da igračine kao Leva igraju završne turnire, ali za ove njegove smaračke Poljake nema šanse..

Da im je Bejl još tu pa i da navijam za Vels, ovako moram za Lewu

• Author

Kakve dve gadne garniture dresova na Vembliju :unsure:, posebno ovi belgijski :puke:

Ipak Švabe odnose pobedu u gadnosti dresova :lolol:

Edited by Profesionalac

10 minutes ago, Profesionalac said:

Kakve dve gadne garniture dresova na Vembliju :unsure:, posebno ovi belgijski :puke:

Ipak Švabe odnose pobedu u gadnosti dresova :lolol:

Belgijski su omaž Tintinu.

https://pbs.twimg.com/media/GIpa84BXIAAQr-b.jpg:large

nemacki je najgori.

mudryk :wub:

• Author
4 minutes ago, papapavle said:

Mislim da sam i video tu vest ranije, ali izvetrelo iz glave.

Samo sam se pitao kome je palo na pamet da uklopi neboplavu i braon. Lepa ideja, ali ono što je ok na stripu, ne mora biti isto i na terenu

Zajebana grupa za kvalifikacije

Potencijalno oštećeni u zadnjem kolu (mada mislim da je 50-50 ta odluka)

Oba baraž meča praktično u gostima i u oba se vraćao iz zaostatka i rešavaš u regularnih 90

Da ne pominjem situaciju u zemlji.

Svakako kapa dole Ukrajini za plasman na EURO

Mapa nacija koje nisu igrale Euro u XXI veku. Do skora smo i mi bili tu, ali Piksi mađija.

IMG_2103.jpeg

norveska nije igrala:gospode:

Ali zato Finska jeste, a toga se ne sećam nikako :unsure:

Igrali su prošli Euro, tukli Dance. U suštini, od proširenja je baš teško nekvalifikovati se (iako smo mi maheri u tome). Da neko napravi ovu mapu za XX vek bilo bi mnogo crvenog.

Piksi :ziga:

da, eriksen se protiv finske srusio. 

Norveška je 2000. igrala poslednji (i prvi) put. Dobili Španiju, čuvenih 0-1 sa Jugoslavijom, i Kežmanov crveni za minut, i nisu prošli zbog 0-0 sa Slovenijom, dok su naši veseljaci primili dva gola u nadoknadi za poraz i prolaz Španije. 

Protiv Spanije je bila solidna kradja. Glupavi Francuz koji je sudio, je nakon toga uvek sudio korektno, ma koji mec da sam gledao.

Sa Slovenijom je pak totalni haos jedini pravi opis.

• Krošek locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout