December 2, 20231 yr Author 1 hour ago, Tsai said: Nesto razmisljam, nisam teoreticar zavere samo mi je cudno da u poslednjem izvlacenju nije bilo mesano vec kvalifikovane repke sa kvalifikantima, nego prvo sve tri kvalifikovane pa sva tri kvalifikanta (ili je moralo tako po nekom pravilu)? Bilo je svih 6 loptica u istom ćupu kod Laudrupa. Mada jeste bilo čudno, još ovi kvalifikanti izvlačeni redom Liga A, pa B i na kraju C.
December 3, 20231 yr 9 hours ago, *edited by mod said: Baš tako, ja sam za MinKen već našao, ali zato za selo zvano Gelzenkirhen će biti magija naći nešto. u minkenu kod druga vrv, za gelzen ima nekih smestaja al su svi manje vise na 5-10 km od centra.
December 3, 20231 yr 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: u minkenu kod druga vrv, za gelzen ima nekih smestaja al su svi manje vise na 5-10 km od centra. u nemackoj sljaka gradski vrlo dobro tako da ni 20km ne mora da predstavlja problem.
December 3, 20231 yr 9 hours ago, Profesionalac said: Bilo je svih 6 loptica u istom ćupu kod Laudrupa. Mada jeste bilo čudno, još ovi kvalifikanti izvlačeni redom Liga A, pa B i na kraju C. ako me matika jos sluzi: za prve tri kuglice da su sve poznati timove: 1/2*2/5*1/4 = 5% , ako se doda redosled A-B-C onda jos *1/6
March 21, 20241 yr Savo vodi 1:0 u Zenici, jos 10 minuta, veliko ce iznenadjenje da bude ako izdrze. Jel se to jedna igra, i zasto u Bosni kada su Bosanci imali krs kvalifikacije? Edited March 21, 20241 yr by JohnnyD
March 21, 20241 yr Na 15 minuta i Island od EP. Doduše nije Savo materijal da odvede ekipu na Euro, a još manje Bosnu.
March 22, 20241 yr Dakle, imamo finaliste - Gruzija-Grcka; Ukrajina-Island; Vels-Poljska. U utorak se igraju utakmice, Gruzija pocinje nesto ranije, u 18:00, preostale dve u 20:45.
March 26, 20241 yr Just now, levi said: daleka ali prijateljska Gruzija na Euru Simpa su, pola se krsti pola klanja. Blago sam navijao za njih do prvog penala. Posle kada sam video jebene lasere, odmah sam se prešaltovao. Posle potencijalne grupe Srbija-Hrvatska-Albanija, Nemačka je izbegla još jednu kosku u vidu meča Turska-Grčka.
March 26, 20241 yr Amtosfera kao na finalu SP i da su osvojili kuci, ne znam koliki je stadion kapacitet, kakva radost kod svakog na tribinama Dva penala pored stative, 90 minuta onako, produzeci extra, precka i dve tri stopostotne
March 26, 20241 yr Author Generalno navijam da igračine kao Leva igraju završne turnire, ali za ove njegove smaračke Poljake nema šanse..