December 2, 20231 yr 4 minutes ago, Ayatollah said: Kad smo mi igrali poslednju zvaničnu utakmicu protiv Engleske, A reprezentacija ne mladi? Ne sećam se da je skoro bilo. Btw, ovu grupu ne možemo da prođemo mi u najluđim snovima, ako uzmemo bod protiv Slovenije super. Zaboravlja se da cetiri treceplasirane ekipe takodje idu dalje - Slovence smo olesili u ligi nacija, dakle prolazak grupe je i vise nego verovatan. Edited December 2, 20231 yr by JohnnyD
December 2, 20231 yr 2 minutes ago, Ayatollah said: Kad smo mi igrali poslednju zvaničnu utakmicu protiv Engleske, A reprezentacija, ne mladi? Ne sećam se da je skoro bilo. Btw, ovu grupu ne možemo da prođemo mi u najluđim snovima, ako uzmemo bod protiv Slovenije super. Prolazimo lagano grupu jer tri ekipe iz vecine grupa idu dalje
December 2, 20231 yr Treca nam je grupa po tezini. Poslednje 2 su lakse od nase, a ostale teze. Pitanje je da li ce jedan pobeda biti dovoljna za dalje.
December 2, 20231 yr Just now, Valkyrie said: Piksi ne zna ni kad s kim igramo. Bekam će nam napraviti haos sa prekidima.
December 2, 20231 yr Author 4 minutes ago, MiddleClass said: Prolazimo lagano grupu jer tri ekipe iz vecine grupa idu dalje Sa samo 3 boda mora dosta stvari da se poklopi da se prođe.. prvi uslov da ne bude ubedljivih poraza Pokazatelj sposobnosti Šurbe i Nedima, a i cele delegacije je da Pikse ne zna raspored naših utakmica
December 2, 20231 yr Dobro je da najlaksu utakmicu igramo prvu. Tri boda protiv engleza i onda da vidimo dje smo protiv Laudrupa i Zahoviča
December 2, 20231 yr 9 minutes ago, Ayatollah said: Kad smo mi igrali poslednju zvaničnu utakmicu protiv Engleske, A reprezentacija, ne mladi? Ne sećam se da je skoro bilo. Btw, ovu grupu ne možemo da prođemo ni u najluđim snovima, ako uzmemo bod protiv Slovenije super. One kvalifikacije 87-88, 1:4 u Bgd?