Midžeta Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Bice zanimljiva sezona sljake (zamalo da napisem šljaka swing, ali reko megaultra krindz je), posebno ako se Rafarafica ne opravi za RG, mada teska posla
Midžeta Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Ovo bi mogao da uzme Rune goat Spoiler Nadam se da sam ga urekla ovim jer je megagigaultra iritantan 1
Serena Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Ako su ti moci potvrdjene onda bacaj jos koju na cetvrtfinale protiv Sinera , a ni Meda nije bezopasan u MC Doduse dolazi umoran iz Amerike, njega ne moras dirati. Ja juce citam imena u Novakovoj polovini i razmisljam, jbt pa ko je u drugoj polovini osim Cicija
Midžeta Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 4 hours ago, Serena said: Ako su ti moci potvrdjene onda bacaj jos koju na cetvrtfinale protiv Sinera , a ni Meda nije bezopasan u MC Doduse dolazi umoran iz Amerike, njega ne moras dirati. Ja juce citam imena u Novakovoj polovini i razmisljam, jbt pa ko je u drugoj polovini osim Cicija Ma kakve potvrdjene moci, ubodem jednom u 1000 godina, ali reko ajd da probam ne moze skodi Pa na toj strani i nema nikog osim Cicija ja mislim, Ameri numeju sljaku bas nesto, tako da oni otpadaju, Rud ume, ali je bezveznjak i nekako predodredjen za atp 250 i 500 turnire, ne verujem da moze da iznenadi, Dzeger isto teska posla, tako da Cici bi trebalo da je siguran finalista sa te strane Spoiler Sad ksd ispadne u 2 kolu jaooo 1
Arkadija Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Cicipas je kukao da je povređen i da masterse igra što mora. Ne očekujem baš ništa od njega. 1
mlatko Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Ako su ti moci potvrdjene onda bacaj jos koju na cetvrtfinale protiv Sinera [emoji38]ol:, a ni Meda nije bezopasan u MC Doduse dolazi umoran iz Amerike, njega ne moras dirati. Ja juce citam imena u Novakovoj polovini i razmisljam, jbt pa ko je u drugoj polovini osim Cicija Možda budu Krajina i Duci ako prođu Fuksu i Humbera sutra...U Noletovu 1/4 ne mogu oboje, samo jedan kvalifikant staje... a tamo su već Miomir i DjereInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 @Tsai kakav ti je osecaj za feeling, jel osvajamo Monte Carlo?¿
Tsai Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 jedino Sinner moze da sjebe stvar Spoiler dobro, i ovaj nesrecnik Bye, gubi 20 godina u prvim kolima, mora bar jednom da dobije
Tsai Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 navodno je spreman za barselonu mada mi se nazalost cini da ce biti kljakav . steta, jer nije to to bez njega na RG 1
Lancia Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Just now, Tsai said: navodno je spreman za barselonu mada mi se nazalost cini da ce biti kljakav . steta, jer nije to to bez njega na RG Samo ti jinxuj 1
Midžeta Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 11 minutes ago, Tsai said: navodno je spreman za barselonu mada mi se nazalost cini da ce biti kljakav . steta, jer nije to to bez njega na RG Pa realno nije to to, bilo bi lepo i on da bude isprasen sa RG, kao deda onomad sa Vimbldona, i straight sets sto bi rekli anglosaksonci
Tsai Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 ja sam mazohista, obozavam meceve novaka i nadala na sljaci. navijam za 3:2 nakon teskih muka, a ne za prasenje 2
Recommended Posts