Arkadija Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) Ma ništa, opet ga je brejknuo Danil, koji je bolji, nema sumnje. Edited April 2, 2023 by Arkadija 1
Serena Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Meda igra kao da mu zivot zavisi od ishoda meca, a dzindzer kao da mu jos nije vreme za titulu na hiljadarcu
Arkadija Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Kad god kamera pređe preko Medinog trenera, zapitam se kako taj čovek uopšte diše sa onom ogrlicom toliko uz vrat. Meni izaziva nelagodu na sam pogled ta ogrlica. 1 2
Midžeta Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) Razbi ga Medica sve u svemu @Arkadija E i meni nije dobro kad ga vidim sa tom ogrlicom, imam osecaj da ( i ) mene davi Edited April 2, 2023 by Midgeta 1
Lancia Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Fala ti boze, dolazi vreme blata i trave, da oladi malo Medjed. Cestitam na tituli @Tsai 1 3
Serena Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 20 minutes ago, Arkadija said: Kad god kamera pređe preko Medinog trenera, zapitam se kako taj čovek uopšte diše sa onom ogrlicom toliko uz vrat. Meni izaziva nelagodu na sam pogled ta ogrlica. Tacno to sam htela vec vise puta da napisem, a brineme jos i kako moze da guta jer ona jabucica mu ne moze proci kroz ogrlicu 🥵
Midžeta Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 4 hours ago, Ras said: Redovno on to radi. Omeli me izbori u CG, a htela sam na ovo da odgovorim, znam da radi to redovno, ali sam mislila da se mozda malo stabilizovao, protiv Alkaraza je odservirao za TB nekako, a ovo protiv Mede haos sta je napravio
Ros Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 hour ago, Lancia said: Bez u Alkarasa i Nadala u Montekarletu. ni faa nece igrati
Lancia Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 6 minutes ago, Serena said: Povukao se i Busta. E za njega mi posebno zao j.g.u.u. 1
Arkadija Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 52 minutes ago, Serena said: Pa sta im bi svima Alcaraz me najvise zanima. Neka povreda opet. Kaže da je odluku doneo u konsultaciji sa doktorima. Verovatno manja povreda, a sezona šljake dugo traje, pa jedan turnir nije strašno. 1
Serena Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Posto je Alcaraz na bolovanju, yolita azurirala broj nedelja za Novaka Kako je krenulo jos ce i rekord od dubl igraca da obori
Recommended Posts