Jump to content

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

Ma ništa, opet ga je brejknuo Danil, koji je bolji, nema sumnje.

Edited by Arkadija

Meda igra kao da mu zivot zavisi od ishoda meca, a dzindzer kao da mu jos nije vreme za titulu na hiljadarcu :isuse:

Kad god kamera pređe preko Medinog trenera, zapitam se kako taj čovek uopšte diše sa onom ogrlicom toliko uz vrat.  Meni izaziva nelagodu na sam pogled ta ogrlica. :unsure:

Razbi ga Medica sve u svemu

@Arkadija

E i meni nije dobro kad ga vidim sa tom ogrlicom, imam osecaj da ( i ) mene  davi :ph34r:

Edited by Midgeta

Fala ti boze, dolazi vreme blata i trave, da oladi malo Medjed. Cestitam na tituli @Tsai :thumbsup:

20 minutes ago, Arkadija said:

Kad god kamera pređe preko Medinog trenera, zapitam se kako taj čovek uopšte diše sa onom ogrlicom toliko uz vrat.  Meni izaziva nelagodu na sam pogled ta ogrlica. :unsure:

Tacno to sam htela vec vise puta da napisem, a brineme jos i kako moze da guta jer ona jabucica mu ne moze proci kroz ogrlicu 🥵

4 hours ago, Ras said:

Redovno on to radi.

Omeli me izbori u CG, a htela sam na ovo da odgovorim, znam da radi to redovno, ali sam mislila da se mozda malo stabilizovao, protiv Alkaraza je odservirao za TB nekako, a ovo protiv Mede haos sta je napravio :isuse:

Bez u Alkarasa i Nadala u Montekarletu. 

1 hour ago, Lancia said:

Bez u Alkarasa i Nadala u Montekarletu. 

ni faa nece igrati

Pa sta im bi svima :blink: Alcaraz me najvise zanima. 

Povukao se i Busta. 

6 minutes ago, Serena said:

Povukao se i Busta. 

E za njega mi posebno zao :lolol: j.g.u.u.

52 minutes ago, Serena said:

Pa sta im bi svima :blink: Alcaraz me najvise zanima. 

Neka povreda opet. Kaže da je odluku doneo u konsultaciji sa doktorima. Verovatno manja povreda, a sezona šljake dugo traje, pa jedan turnir nije strašno.

Posto je Alcaraz na bolovanju, yolita azurirala broj nedelja za Novaka

Kako je krenulo jos ce i rekord od dubl igraca da obori :s_d: