February 14Feb 14 20 hours ago, Svemir Zeka said:kad je promenio pol?evo i ja ću od sutra da budem muško, a od prekosutra da mi se obraćate u muškom rodu.Dobro, Zekane.
February 14Feb 14 21 hours ago, papapavle said:Nije mi jasno šta ti ovo znači - u Kanadi je valjda legalno moguće promeniti pol, što ga ne bi pisali u žene, podkategorija trans-žene ako treba?Zato što uče na primerima svojih južnih suseda, gde mediji koji napišu "trans žena pobila decu" budu prozivani za širenje transfobije itede.
February 14Feb 14 European Parliament Votes Overwhelmingly For "The Full Re...The resolution, though nonbinding, is a significant shot at those who seek to erode transgender rights on the continent.
February 24Feb 24 Da li je majka ikad ubila bivšeg muža i svoju decu iz osvete nakon razvoda?Ja ne znam ni za jedan takav slučaj.Sa druge strane muškarci to stalno rade.Otac troje dece je na utakmici hokeja svog sina srednjoškolca ubio bivšu ženu i jednog sina, a ranio taštu, tasta i još jednu osobu.Deca i žena nisu hteli da imaju kontakt sa njim nakon što je objavio da je žena, u javnosti se pojavljivao u ženskoj odeći i imao plastične operacije sa ugradnjom silikona.Zahvaljujući Trampu ovaj zločin neće biti uključen u žensku statistiku, ali opet nećemo imati statistiku o tome da li muškarci koji se smatraju ženama čine zločine češće od ukupne muške populacije, jer se takva statistika nigde ne vodi.Američka policija je precizno identifikovala pol ubice, ali to Vikipediji ne smeta da ga nazivaju ženom.
June 2Jun 2 17 minutes ago, Dsnake said:zoza pita vučić odgovara narod u ekstazi zoza bez rečiUvek je bilo ljudi koji su ni tam ni vam sto se pola tice i skroz je ok da se slobodno izrazavaju u polu u kom se osecaju da pripadaju, ako i u jednom.Ali ne treba stvari terati u sumanutost sto ovde deuje da je bio slucaj, i to ne od strane lika koga si oznacio kao Vucica.
June 2Jun 2 6 minutes ago, Mel said:Uvek je bilo ljudi koji su ni tam ni vam sto se pola tice i skroz je ok da se slobodno izrazavaju u polu u kom se osecaju da pripadaju, ako i u jednom.Ali ne treba stvari terati u sumanutost sto ovde deuje da je bio slucaj, i to ne od strane lika koga si oznacio kao Vucica."Nisam ga ja označio, označio ga je onaj koji je pravio video. Uopšte nije bitan moj stav o temi, video je napravljen da ismeje, i to kolokvijalnim korišćenjem termina "nature" i "wrong".
June 2Jun 2 3 minutes ago, Dsnake said:Nisam ga ja označio, označio ga je onaj koji je pravio video. Uopšte nije bitan moj stav o temi, video je napravljen da ismeje, i to kolokvijalnim korišćenjem termina "nature" i "wrong".Da vrv je i gospodju on doveo i dogovorio sa nom sta ce i kako. Samo very bolesno je trenutno i jedan i drugi tabor kad posmatras.