Jump to content

Umro je Siniša Mihajlović

Featured Replies

1671443663-WhatsApp-Image-2022-12-19-at-

320746872_1105622030062623_2956973706540

Zbogom Sinisa :cry:

Kad nekoga narod ovako dobrovoljno ispraća i žali, imao se rašta i roditi. 

A Italijani.. :hail:Kad vole, brate, VOLE.

E se tira Sinisa, e gol! :ziga:

Edited by Cane Vukic Prebranac

Vidim na netu da je i gianluca vialli u teskom stanju, rak pankreasa. Teska godina... 

On 18.12.2022. at 0:19, Dimitrije said:

Nece biti minuta cutanja u finalu kao sto ga nije bilo u utakmici za 3. mesto.  Ljudi iz FIFA su doneli odluku da se oda pocast preminulom Sinisi Mihajlovicu na utakmici veterana koja je juce odigrana u Dohi gde su svi ucesnici noslili majce sa brojem 11 i imenom Mihajlovica.

Iznenadjuje je da se niko od celnika FSS nije oglasio vec je FSS na svojoj web-strani objavio zaljenje.  Ni reci od VD-a, niti od Generalnog sekretara.  Jedini clan FSS koji se oglasio je Piksi.  Djorovic i Drulovic, koji su igrali sa Mihom - nista.  Bivsi pretsednici FSS Karadzic, Kokeza i Pantelic - nista. 

I mi se cudimo...

• Popular Post

Padina se iskazala, nije uvek spektakl lošeg :ziga:

20221228_114114.jpg

Edited by Midgeta

Ima lep stensil, čini mi se ugao Solunske i Tadeuša Košćuška, crveno beli dres sa plavim brojem 11, nisam stigao da fotkam jer sam vozio, ako me neko preduhitri, dobrodošao je.

Ima lep stensil, čini mi se ugao Solunske i Tadeuša Košćuška, crveno beli dres sa plavim brojem 11, nisam stigao da fotkam jer sam vozio, ako me neko preduhitri, dobrodošao je.

Vidjao i na drugim mestima po gradu. Oko Autokomande naravno najbrojniji.

SmartSelect_20221230_184123_Facebook.jpg