Serena Posted May 9 Author Posted May 9 Kao sto je u Srbiji normalno da Madjari iz Kanjize ne pricaju srpski tako je i na severu Italije normalno da ne znaju italijanski. Oni se ni ne osecaju kao Italijani. Ko se bavi turizmom tu i tamo natuca, a ostali nemaju potrebe da ga znaju. Sinera su "prihvatili" kao Italijana nakon osvajanja salatare, a malo pre toga kad je otkazao ucesce u Devis kupu zbog umora bilo je drvlje i kamenje po njemu. Za rezidencu u Monte Karlu mu krv piju, a bilo je varnica i nakon odbijanje ucesca na Sanremu. Fratelli Crozza se mnogo zezaju na njegov racun. Sa 14 godina je sisao sa planine i Pijati ga je smestio u kucu kod jednog trenera sa akademije koji je imao sina njegovih godina tako da su se druzili i ucili italijanski. Mislim da ni sam Siner sebe ne dozivljava kao Italijana kao sto ni Laslo Djere nije Srbin sto je sasvim normalno i ok.
utilitarist Posted May 9 Posted May 9 @Serena hvala na vremenu i što si se potrudila da mi ne odgovoriš na pitanje jer po tonu deluje da siner ne priča dobro italijanski a onda si pomenula đerea koji ga priča kao da mu je prvi jezik, što možda i jeste.
Serena Posted May 9 Author Posted May 9 Nije mu prvi jezik ali on priča puno bolje srpski nego sto Siner parla italiano. @utilitaristjesam li sad odgovorila na pitanje? 1
Mel Posted May 20 Posted May 20 48 minutes ago, Ras said: I niko da prokomentariše novu kampanju za Luis Vuton? Hide contents Nisam videla, ali Rodger brutalno izgleda.
Serena Posted May 20 Author Posted May 20 (edited) Meni ovde brutalno izgledaju samo Dolomiti i mozda Nadalovi bicepsi. Rodja mi nikad nije bio faca, uvek mi je delovao nekako staromodno, i on i Mirka. Kako stari oci mu se nekako smanjuju, bas u onom videu sto je @Ras postavio na "To macko!" se vidi transformacija. U drugim vestima Siner ima novu ribu. Ostavio Italijanku, influenserku Bracini zbog lepe Ruskinje Ane Kalinskaya Ona je pre par godina bila u vezi sa jednim drugim srcelomcem, teniserom, a ime mu nije Radek. Spoiler Edited May 20 by Serena
Mil@n Posted May 20 Posted May 20 4 hours ago, Ras said: I niko da prokomentariše novu kampanju za Luis Vuton? Hide contents Ja reko printscreen iz novog LOTR filma "Fellowship of the Racket - Is Ring Really Destroyed". 1
Ras Posted May 20 Posted May 20 1 minute ago, Mil@n said: Ja reko printscreen iz novog LOTR filma "Fellowship of the Racket - Is Ring Really Destroyed". To je bila i moja asocijacija 1
Mil@n Posted May 23 Posted May 23 1 hour ago, Serena said: Sabalenka ima novog decka Hide contents Georgios Frangulis A znači zato me nije ni seenovala...
Ras Posted May 25 Posted May 25 Badosa i Cici su izgleda ponovo par. Ovaj što je odigrao, odigrao je! 1 1
Serena Posted May 25 Author Posted May 25 (edited) Sad ce svadba Tako su se Monf i Svitolina sastajali i rastajali bezbroj puta. Inace videla sam onomad u Rimu Badosu, krupna jaka cura, nisam imala takav utisak gledajuci je na TV. Imala je trening i bas dosta fanova, a ona opusteno koketira sa svima. Ima lep osmeh U drugim vestima Siner uhvacen na veceri sa Kalinskom u restoranu nekog otmenog hotela. Lep su par i njih dvoje Edited May 25 by Serena 1
TS-CS Posted June 2 Posted June 2 ako nekog zanima, numera iz one renoove reklame za RG sto je vrte na eurosportu
Recommended Posts