Jump to content
IGNORED

Ima veze sa teniserima ali nema sa tenisom

Serena

Recommended Posts

Posted

Griša bratina odvrno "luda za tobom" i flexa po Monaku 

Posted
49 minutes ago, lostfanforever said:

u MC snimljeni zajedno Alize Lim i bratko Grigor kako se "ukrcavaju" i vozikaju njegovim besnim kolima :rolleyes:

Najzad i on da nadje nesto normalno  👍ona je bas fina cura :wub:

Posted

Svi sto prodaju pricu o efikasnosti preparata za rast kose i tehnikama za presadjivanje iste verovatno mrze Rafu :lolol:. Ako on sa toliko love nije uspeo da pošumi svoju glavu kako onda obican smrtnik da se nada uspehu. 

7Zc9JW1.jpeg

Isto vazi i za celulit, videti moju imenjakinju. 

• +1 1
Posted

Ne treba da troši pare na preparate, već da ode u Tursku na presađivanje, k'o svi normalni ljudi

Posted
6 minutes ago, Engineer said:

Ne treba da troši pare na preparate, već da ode u Tursku na presađivanje, k'o svi normalni ljudi

Zar oni nisu otvorili "ispostavu" kod nas?

Posted

Ribakina :wub:

qPAPCaY.jpeg

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Cici i Badosa kraj. :cry3:

• Wub 1
  • Tužno 1
Posted

3 hours ago, bags said:

Cici i Badosa kraj. :cry3:

Opet? 

Oni ce ko Monfis i Svitolina, posle entog rastajanja i sastajanja najzad da se vencaju. 

Posted

Evo ga Siner u Topolinu :rolleyes:

knb1Bj8.jpeg

• Haha 6
Posted

He he he :D

Posted

koliko ima istine da sinnerov italijanski škripi? (što bi bilo objašnjenje zašto se nije primio kod najširih masa a koje je palo u vodu ove godine)

Posted
Just now, utilitarist said:

koliko ima istine da sinnerov italijanski škripi? (što bi bilo objašnjenje zašto se nije primio kod najširih masa a koje je palo u vodu ove godine)

Jednom prilikom je neko od naših komentatora rekao da Siner nije ni znao italijanski do svoje 13-14 godine, kada je sišao sa planine i počeo da živi kod trenera, valjda Pjatija, koji ga je i otkrio.

• +1 1
Posted

i ja sam to negde načuo a i stoji na wiki. nešto ne mogu da faktčekujem za vreme sadašnje što me vodi ka zaključku da sa jezikom nema problema.