Serena Posted April 15 Author Posted April 15 49 minutes ago, lostfanforever said: u MC snimljeni zajedno Alize Lim i bratko Grigor kako se "ukrcavaju" i vozikaju njegovim besnim kolima Najzad i on da nadje nesto normalno 👍ona je bas fina cura
Serena Posted April 16 Author Posted April 16 Svi sto prodaju pricu o efikasnosti preparata za rast kose i tehnikama za presadjivanje iste verovatno mrze Rafu . Ako on sa toliko love nije uspeo da pošumi svoju glavu kako onda obican smrtnik da se nada uspehu. Isto vazi i za celulit, videti moju imenjakinju. 1
Engineer Posted April 16 Posted April 16 Ne treba da troši pare na preparate, već da ode u Tursku na presađivanje, k'o svi normalni ljudi
Mil@n Posted April 16 Posted April 16 6 minutes ago, Engineer said: Ne treba da troši pare na preparate, već da ode u Tursku na presađivanje, k'o svi normalni ljudi Zar oni nisu otvorili "ispostavu" kod nas?
Serena Posted May 5 Author Posted May 5 3 hours ago, bags said: Cici i Badosa kraj. Opet? Oni ce ko Monfis i Svitolina, posle entog rastajanja i sastajanja najzad da se vencaju.
utilitarist Posted May 9 Posted May 9 koliko ima istine da sinnerov italijanski škripi? (što bi bilo objašnjenje zašto se nije primio kod najširih masa a koje je palo u vodu ove godine)
Arkadija Posted May 9 Posted May 9 Just now, utilitarist said: koliko ima istine da sinnerov italijanski škripi? (što bi bilo objašnjenje zašto se nije primio kod najširih masa a koje je palo u vodu ove godine) Jednom prilikom je neko od naših komentatora rekao da Siner nije ni znao italijanski do svoje 13-14 godine, kada je sišao sa planine i počeo da živi kod trenera, valjda Pjatija, koji ga je i otkrio. 1
utilitarist Posted May 9 Posted May 9 i ja sam to negde načuo a i stoji na wiki. nešto ne mogu da faktčekujem za vreme sadašnje što me vodi ka zaključku da sa jezikom nema problema.
Recommended Posts