Lord Stef Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 On 4.12.2023. at 8:27, peralozac said: Sta bih dao da se negde iza njega zaculo "DESNA SKIJA SUADE!!!" 2
Serena Posted January 6 Author Posted January 6 (edited) A gle ovo "dete" @Sandradjer Edited January 6 by Serena 2 1
Serena Posted January 9 Author Posted January 9 (edited) E sad je dobila veliki plus od mene Edited January 9 by Serena 2
Serena Posted January 11 Author Posted January 11 Ajde da vidimo i to. Bilo bi lepo da se vrati ne nekadasnji nivo, neko mora Igu da spusti na zemlju. Bas ima puno mama na turu (Kerber, Svitolina, Azarenka, Voznijacki) jos samo Ana, trostruka mama, da se vrati 2
Ras Posted January 11 Posted January 11 Otpratio sam nedavno jedan njen (Osaka) intervju, gde kaže da sada komunicira sa ostalim igračicama u svlačionici, što ranije nije bio slučaj. Žena je muzikom/slušalicama bila potpuno izolovana od drugih.
Serena Posted January 11 Author Posted January 11 Zasto je Osaka prekinula saradnju sa Bajinom Ja sam bila ubedjena da je nju pokusao da smuva, pa ga familija eliminisala
Serena Posted January 13 Author Posted January 13 Dona Vekic Svitolina (ko je gadljiv neka ne otvara) Spoiler Horor! 1 2 1
Serena Posted January 31 Author Posted January 31 (edited) Siner odbio Amadeusov poziv za ucesce na Sanremu 2024, mislim da Alkaraz tako nesto ne bi propustio. Sad ga smaraju sa svim i svacim, a on umoran vise ne zna sta prica. Ovde su ga pitaju koja je njegova naveca vrednost. Edited January 31 by Serena 1 2
mlatko Posted February 1 Posted February 1 Alkaraz se slaže Juventus kupio nekog Argentinca Alcaraza i "slučajno" tagovao Carlitosa. Posle su obrisali 1
Serena Posted February 6 Author Posted February 6 Barti kaze da joj roditeljstvo znaci vise od svih titula. Kolilo malisa lici na nju 5 1
Recommended Posts