November 13, 20231 yr On 11.11.2023. at 22:55, Serena said: Qqlele al su ga nalepotali sto rece moja mala rodjaka Mislila sam da od braon džempera na kopčanje, sa grupne fotografija u Torinu, ne može gore, ali očigledno da može.
November 13, 20231 yr 40 minutes ago, Arkadija said: Mislila sam da od braon džempera na kopčanje, sa grupne fotografija u Torinu, ne može gore, ali očigledno da može. Dzemper na golo nepigmentovano tijelo fino odvlachi paznju od lica.
November 19, 20231 yr Jel to Djokovic brije ovaj ljubavni tepih, a ovde se skinuo u trenutku zapustanja
November 24, 20231 yr Meni baš i nije, pasivno agresivan je delovao a u Qvinsu i je pri kraju karijere pokazao pravo lice
November 24, 20231 yr A sad i vi, neko stavi kameru koja ne radi u ventilacioni otvor i odmah je manijak...
November 24, 20231 yr 1 hour ago, Šumejker-Levi 9 said: A sad i vi, neko stavi kameru koja ne radi u ventilacioni otvor i odmah je manijak... a nije ni radila. čemu toliki skandal, realno?
December 4, 20231 yr kako je snimak iskusno isečen trenutak pre nego je pokosio ove nesrećnike što stoje
December 4, 20231 yr 6 minutes ago, Filozof manijak said: kako je snimak iskusno isečen trenutak pre nego je pokosio ove nesrećnike što stoje Blago njima