October 26, 20231 yr Author 16 minutes ago, Filozof manijak said: Još jedan koji je poklekao C'est la vie A ti ne bi da te Badosa zaprosi Edited October 26, 20231 yr by Serena
October 26, 20231 yr 1 hour ago, Serena said: Svadba? Nisam ja tek puki brakoskeptik, završio je taj sa tenisom 😄
November 4, 20231 yr Author Belinda Bencic trudna https://www.wtatennis.com/news/3765125/bencic-announces-pregnancy-on-instagram
November 12, 20231 yr 5 hours ago, Serena said: Qqlele al su ga nalepotali sto rece moja mala rodjaka Što reče moj drug iz srednje škole opisujući kako se grozno oznojio - kao kad obučeš džemper na golo telo i odeš da kosiš. Sinner kosac
November 12, 20231 yr Author Odakle se spustio moguce i da je kosio u dzemperu On je kao i Novak sisao sa planine rodjen je u San Candidu, jednom malom prelepom mestu na severu Italije. Spoiler Tamo je ziveo do 14. godine i nije znao da prica italijanski. Posle se preselio na akademiju kod Pijatia.
November 12, 20231 yr 6 hours ago, peralozac said: Što reče moj drug iz srednje škole opisujući kako se grozno oznojio - kao kad obučeš džemper na golo telo i odeš da kosiš. Sinner kosac Samo je jedan Kosač
November 12, 20231 yr 33 minutes ago, Serena said: Odakle se spustio moguce i da je kosio u dzemperu On je kao i Novak sisao sa planine rodjen je u San Candidu, jednom malom prelepom mestu na severu Italije. Hide contents Tamo je ziveo do 14. godine i nije znao da prica italijanski. Posle se preselio na akademiju kod Pijatia. Ajme lepote! Malo sam guglo, 115km staza u blizini, a on u januaru umesto da sve to lepo kosi ode da mlati u vrućinčinu Australije...
November 12, 20231 yr Author Da, on je kao i Novak dobar i na skijama, cak je kao junior i neke trofeje uzeo na stazi. Zato obojica znaju tako dobro da klizu i na betonu. Imaju jos jednu slicnost, roditelji restorandzije.
November 12, 20231 yr Postaje simpatican ovaj Siner. Bacio se na modu, a sve mu stoji nekako pogresno