September 28, 20231 yr Author Satta je danas bila vodoteljka na Ryder cupu u Rimu. Mateo kao burekdzija a Melisa nagizdana od glave do pete ko Hurem, cak i cipele su joj ukrasene draguljima. Spoiler Za @Filozof manijak
October 13, 20231 yr Alcaraz za Luis Vutontm Carlos Alcaraz Serves Up His First Louis Vuitton Campaign – WWD
October 13, 20231 yr Nista tu ne pomaze . Sigurna sam da ima svoje mnogobrojne fanove te mogu ovo da izgovorim
October 13, 20231 yr 1 hour ago, Ras said: Alcaraz za Luis Vutontm Carlos Alcaraz Serves Up His First Louis Vuitton Campaign – WWD Meni ovo izgleda krindž...
October 13, 20231 yr Author Meni ova slika sa "zenskom" torbom , a vidi se da ni on ne zna sta bi s njom Muzeti je od tenisera najbolji maneken i Delicijano Lopez
October 13, 20231 yr 34 minutes ago, Serena said: Delicijano Lopez Jasno nam je. Edit. Je l Musetijev otac taksista? Spoiler krst! Edited October 13, 20231 yr by Ras
October 13, 20231 yr Author 53 minutes ago, Sandradjer said: E ovo je vec jak igrac, u smislu manekenstva Sta god da mu obuku nema promasaja 👍 On je jako mlad ali bas muzevan @RasOtac mu nije taksista ako se dobro secam radi nesto na iskopu mermera. Iz Carare su inace.
October 13, 20231 yr Obraše se vinogradi, meni majka kaže.... 7 minutes ago, Sandradjer said: Znaci, momci iz Cerare ....lepe cure traže
October 14, 20231 yr Author Muguruca se udaje za momka koga je 2021 srela u parku tokom US Opena. Uziva u zivotu i tenis joj je trenutno zadnja rupa na svirali.