Jump to content

The White Lotus

Featured Replies

10 minutes ago, Moća said:

Nekog ko se pojavljuje u drugoj epizodi. Ili ja nisam primetio Rusa u prvoj?

Rus docekuje one tri na pocetku, glumicu i drugarice 

Aha onaj decko za zabavu.

1 minute ago, Moća said:

Aha onaj decko za zabavu.

Prava uloga za Bikonju. Greota što su ga kenselovali :D

Ne glumi tog lika o kome pričate - health mentora za ove tri. Njegovu ulogu je dobio neki Bugarin, a taj će tek da se pojavi.

Znaci lepo sam skontao a gore me zbunjuju.

Mene bi baš iznenadilo da su njemu bili namenili tu ulogu, nimalo ne podseća na onog lika.

Zanima me da li ono flertovanje sa gej incestom vodi nečemu konkretnom ili je čisto šok radi šoka.

Upravo završila drugu sezonu, ja sam sve sabila. 

Druga sezona na lepšem mestu, ali ima ekstremno dosadnih likova, poput ona dva para. Ubistveno su dosadni.

U obe sezone gej perverzije, a koliko čitam, i u trećoj..

Ijao, ja tek sad kapiram da je ovo serija iz koje je B kenselovan :lolol:

Edited by Svemir Zeka

Gledaće se sigurno, ako ništa ono bar zbog fotografije.

On 20. 2. 2025. at 2:21, Halvard said:

flertovanje sa gej incestom

?

Ona dva brata?

1 hour ago, Svemir Zeka said:

?

Ona dva brata?

Pa da, ona scena gde stariji masturbira u kupatilu dok ga mlađi značajno posmatra :mellow: Plus i druga epizoda počinje na sličan način. Mada mislim da je to samo zarad stvaranja hajpa.

Inače se zaista nadam da će serija osim lepih predela, kamere i fotografije ponuditi još nešto jer ovaj sad već žanr "I bogati plaču" serija lagano prelazi prag zasićenja.

Edited by Halvard

10 hours ago, Halvard said:

Inače se zaista nadam da će serija osim lepih predela, kamere i fotografije ponuditi još nešto jer ovaj sad već žanr "I bogati plaču" serija lagano prelazi prag zasićenja.

Jes malo repetitivno, ali meni ne smeta, mogao bih da gledam 100 sezona ovoga i da se ne zasitim :)

Serija je praznik za sva cula, toliko vizuelno zivopisna i atmosfericna... Skoro da mogu namirisati Tajland, svaki put se osetim kao da sam u resortu sa likovima.

Prica je uvek dovoljno zanimljiva, glumci izvrsni, dry humor tacno po mom ukusu... 

Ma uzivancija jedna od serije

ma kakav gej incest, brat Švarceneger i sestra se bore za dušu malog batice koji je rekao da ima da odluči nešto - kao koledž, al ustvari dal će da bude kreten kao i svi u familiji. 

serija je od početka i bogati plaču, džaba učitavamo slojeve kad smo svi gledali  zbog Aleksandre dadario. Kvalitetan guilty pleasure.

14 minutes ago, oyashirazu said:

Aleksandre dadario. Kvalitetan guilty pleasure.

Zašto je ona guilty pleasure?

29 minutes ago, oyashirazu said:

Aleksandre dadario.  Michelle Monaghan

:fantom:

32 minutes ago, oyashirazu said:

džaba učitavamo slojeve kad smo svi gledali  zbog Aleksandre dadario

Malo i zbog Sydney Sweeney :grin2:

Mada mi je na kraju Armond bio lik cijem screen time-u sam se najvise radovao