copkillah Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, Filozof manijak said: i dalje mi ostaje isti utisak - čista ljubomora FM (13 godina)
booyaka Posted February 5 Posted February 5 16 minutes ago, Filozof manijak said: Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju? On je mlad i lep, a oni su ružni i matori. 1 1 1
Filozof manijak Posted February 5 Posted February 5 9 minutes ago, copkillah said: Sorry, ali stav ti je krajnje infantilan. Probaj da shvatiš ad ja ne komentarišem Bikovića, fućka mi se 19.rupa na svirali za njega. Ono što me rastužuje su reakcije kolega forumaša (koje cenim) zato što je ovaj zglajznuo u seriji. 1
Shan Jan Posted February 5 Posted February 5 @Filozof manijak mislim da projektujes, iskreno Ja uopste nisam osetio taj vajb zavisti. Ako sam nesto osetio, to je prelivanje mrznje prema svemu losem u Srbiji danas na njega, sto je isto preterano. 1
copkillah Posted February 5 Posted February 5 5 minutes ago, Filozof manijak said: Probaj da shvatiš ad ja ne komentarišem Bikovića, fućka mi se 19.rupa na svirali za njega. Ono što me rastužuje su reakcije kolega forumaša (koje cenim) zato što je ovaj zglajznuo u seriji. Pa infantilno je uopšte pomisliti da je neko ljubomoran na njega. Ljudima je drago jer je ljigavi pacovko izduvao, šta tu nije jasno?
Nikodije Posted February 5 Posted February 5 (edited) Lol imam ubedljivo najviše postova na ovoj temi, a nit sam gledao ovu gej seriju nit planiram. Mada će me filozof verovatno stići do kraja dana. Splitujte sve ovo na MB topik, možda nekog stvarno zanima serija kao takva. Edited February 5 by Nikodije 2
Caligula Posted February 5 Posted February 5 45 minutes ago, Filozof manijak said: Probaj da shvatiš ad ja ne komentarišem Bikovića, fućka mi se 19.rupa na svirali za njega. Ono što me rastužuje su reakcije kolega forumaša (koje cenim) zato što je ovaj zglajznuo u seriji. Da ga jebem, ljudi su zeljni pravde 1
copkillah Posted February 5 Posted February 5 Just now, Caligula said: Da ga jebem, ljudi su zeljni pravde božeoprosti zbog ovog citata, ali MB je dobro rekla: „Produkcija serije “White Lotus” suočila je Miloša Bikovića sa pojmom odgovornosti za sopstveno javno delovanje i govor“. Ja ne mogu da se setim kada smo poslednji put videli da je neko snosio posledice zbog svoje odgovornosti za bilo šta. Ovo, naravno, ne može da se poredi sa onim stvarima gde mi tražimo odgovornost, ali bukvalno je daj šta daš, bilo ko, bilo kako. Pomaže i to što je gadan kao pojava. 6
Popular Post Ivo Petović Posted February 5 Popular Post Posted February 5 1 hour ago, copkillah said: božeoprosti zbog ovog citata, ali MB je dobro rekla: „Produkcija serije “White Lotus” suočila je Miloša Bikovića sa pojmom odgovornosti za sopstveno javno delovanje i govor“. Ja ne mogu da se setim kada smo poslednji put videli da je neko snosio posledice zbog svoje odgovornosti za bilo šta. Ovo, naravno, ne može da se poredi sa onim stvarima gde mi tražimo odgovornost, ali bukvalno je daj šta daš, bilo ko, bilo kako. Pomaže i to što je gadan kao pojava. Realno, nije ga suočila ni sa čim, već je donela biznis odluku da smanji potencijalne rizike u budućnosti zbog publike, institucija, sponzora šta god. Sasvim jasna i razmuljiva odluka. Oni koji su to pokrenuli i osetili se "uvredjenim" su Ukrajinci i, koliko god mogu da ih razumem (a zaista mogu), načelno sam protiv svakog kenslovanja zbog toga što se neko osetio uvredjenim. Kako je to još davno rekao Kristofer Hičens kad je kenselovan onaj danski kartunista zbog slika Muhameda, koristeći anegdotu o prvom engleskom rečniku - ako neko želi da se uvredi zbog nečega, on će naći razlog da se uvredi i ti tu ništa ne možeš da učiniš. Zato se protiv toga treba principijelno boriti. Tu je i klip, ne znam da li ga je neko kačio, ali cela priča oko cancel culture može da se sažme u ovu anegdotu koju je Hič ispričao. Having said that, Biković je jedan običan srpski ljigavi mediokritetski oportunista, koji nema pojma ni o čemu, uključujući i istoriju...voli Putina i majku Rusiju, brk mu se nasmešio na pomisao da se doskoči trulom zapadu i osvete preci i grobovi i sve, ali kad zazvoni telefon sa zapada sa ponudom,..op, evo ti njega tamo dok si rekao specijalna vojna operacija. I to je uvek isto - volim Rusiju, preziremo zapad, ali učimo nemački B1, gastarbajterišemo tamo i ćutimo od muke (makar da ćute i ne skreću pažnju na sebe, ali avaj). SrBstvo in a nutshell...kao što već rekoh x puta, srpski antizapadnjaci su najveći licimuri na svetu. I da dodam kad sam tu, na drugom kraju skale od ovog mediokritetskog isprdka nalazi se Lana Bastašić, koja je jedna velika carica. Slušao sam je kod Galeba i oduševio se svime, nisam pročitao njenu knjigu jer sam pretpostavio da je za žene (:P), ali sam zato pročitao Maraija na njenu preporuku. 0 % iznenadjenja da je istupila sa stavom i da je spremna da zbog njega nešto istrpi na svoju štetu. Svetu treba više Lana, a manje Bikovića. 21 1 4
copkillah Posted February 5 Posted February 5 2 minutes ago, Ivo Petović said: Realno, nije ga suočila ni sa čim, već je donela biznis odluku da smanji potencijalne rizike u budućnosti zbog publike, institucija, sponzora šta god. Sasvim jasna i razmuljiva odluka. Oni koji su to pokrenuli i osetili se "uvredjenim" su Ukrajinci i, koliko god mogu da ih razumem (a zaista mogu), načelno sam protiv svakog kenslovanja zbog toga što se neko osetio uvredjenim. Kako je to još davno rekao Kristofer Hičens kad je kenselovan onaj danski kartunista zbog slika Muhameda, koristeći anegdotu o prvom engleskom rečniku - ako neko želi da se uvredi zbog nečega, on će naći razlog da se uvredi i ti tu ništa ne možeš da učiniš. Zato se protiv toga treba principijelno boriti. Tu je i klip, ne znam da li ga je neko kačio, ali cela priča oko cancel culture može da se sažme u ovu anegdotu koju je Hič ispričao. Having said that, Biković je jedan običan srpski ljigavi mediokritetski oportunista, koji nema pojma ni o čemu, uključujući i istoriju...voli Putina i majku Rusiju, brk mu se nasmešio na pomisao da se doskoči trulom zapadu i osvete preci i grobovi i sve, ali kad zazvoni telefon sa zapada sa ponudom,..op, evo ti njega tamo dok si rekao specijalna vojna operacija. I to je uvek isto - volim Rusiju, preziremo zapad, ali učimo nemački B1, gastarbajterišemo tamo i ćutimo od muke (makar da ćute i ne skreću pažnju na sebe, ali avaj). SrBstvo in a nutshell...kao što već rekoh x puta, srpski antizapadnjaci su najveći licimuri na svetu. I da dodam kad sam tu, na drugom kraju skale od ovog mediokritetskog isprdka nalazi se Lana Bastašić, koja je jedna velika carica. Slušao sam je kod Galeba i oduševio se svime, nisam pročitao njenu knjigu jer sam pretpostavio da je za žene (:P), ali sam zato pročitao Maraija na njenu preporuku. 0 % iznenadjenja da je istupila sa stavom i da je spremna da zbog njega nešto istrpi na svoju štetu. Svetu treba više Lana, a manje Bikovića. Što se bolda tiče, ta biznis odluka može da se tumači i kao suočavanje sa posledicama, jer da on nije radio šta je radio, do toga ne bi došlo. Naravno, bilo bi efektnije da su ga odjebali u startu, da mu nisu ni omogućili kasting i da, do otkaza je došlo zbog "uvređenih" Ukrajinaca, ali kako god da okreneš na kraju: sam pao, sam se ubio. Ostalo se načelno slažem i ponoviću, retko kada se dešava da ti ljigavi likovi na bilo koji način nadrljaju, pa je ljudima drago kada se tako nešto konačno desi. Ista situacija kao kad gledaš bahate džukelu saobraćaju i naravno da bi osetio neku satisfakciju ako bi ga 20 sekundi kasnije gledao kako zbunjen izlazi iz svog auta koji je slupao zbog svoje bahatosti. Ali bi se i tu našao neki FM da ti kaže "ma samo si ljubomoran što on vozi najnoviju bembaru". 3
Popular Post pt 2.0 Posted February 5 Popular Post Posted February 5 (edited) 18 hours ago, vememah said: U svakom slučaju, ne podržavam otkazivanje uloge Bikoviću (bez obzira što ga ne volim zbog stavova, bilo mi je drago kad je objavljeno da ju je dobio), a kamoli ove druge primere kažnjavanja zbog podrške civilima koji stradaju. ovo je i moje mišljenje. ne podržavam gubljenje posla zbog iznetih stavova ili tuđih interpretacija tih stavova. uzgred, nakon ovoga što izrael radi palestincima zapadni svet je izgubio pravo da drži moralnu štafetu - ako ga je ikada i imao. meni biković ekstremno ide na nerve, ne vidim ništa spec u njegovoj glumi (naprotiv), par puta sam naletela na neke usputne intervjue gde se on izvlačio kao jegulja od toga da iznese stav (nisu bili rusija ni putin, nego druge teme) i to mi se nije dopalo. stekla sam utisak da je oportunista, što je takođe nešto što 90% ljudi danas jeste (posebno u javnom životu). moram da kažem još nešto - ne cenim ljude po tome šta govore o opštim svetskim temama, već kako se postavljaju prema pitanjima u sredinama gde žive i, posebno, gde im žive porodice. na kraju, ne očekujem od glumaca (ili umetnika uopšte) da a priori budu moralni. ali mi je prejadno što je biković u svom saopštenju napisao "danas se protiv mene vodi ciljana kampanja" stavljajući spotlajt na sebe kao žrtvu. Edited February 5 by pt 2.0 17
Milošica Posted February 5 Posted February 5 2 minutes ago, pt 2.0 said: moram da kažem još nešto - ne cenim ljude po tome šta govore o opštim svetskim temama, već kako se postavljaju prema pitanjima u sredinama gde žive i, posebno, gde im žive porodice. Milion puta bravo za ovo. Za ovo malo godina sam video koliko malo stavovi o tim "velikim temama" govore suštinski o nekoj osobi. 2 1
Recommended Posts