Nikodije Posted February 4 Posted February 4 1 minute ago, adam said: bilo prvenstvo i u kataru pa niko ne smatra da nije autokratija i da je vlast super. Poenta je da 2018. Putin bio međunarodno prihvatljiv partner i da dobije ordena od njega nije nešto što se smatralo velikom dramom. Niko se time nije bavio. Da je MB znao šta sledi 2022 verujem da bi izbegao taj orden.
adam Posted February 4 Posted February 4 (edited) 4 minutes ago, Nikodije said: Poenta je da 2018. Putin bio međunarodno prihvatljiv partner i da dobije ordena od njega nije nešto što se smatralo velikom dramom. Niko se time nije bavio. Da je MB znao šta sledi 2022 verujem da bi izbegao taj orden. pa sta znam. putin je vec dosta dugo glavni globalni negativac. ako to nije znao, mora da ziveo u tegli. edit - a i s vucicem verovatno ide na vecere jer ovaj pregovara sa europskom zajednicom i ide u davos. kajne problem. Edited February 4 by adam 5
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 3 minutes ago, adam said: pa sta znam. putin je vec dosta dugo glavni globalni negativac. ako to nije znao, mora da ziveo u tegli. edit - a i s vucicem verovatno ide na vecere jer ovaj pregovara sa europskom zajednicom i ide u davos. kajne problem. Mogli bi Ukrajinci da kenseluju masovnu kupovinu granata od Vučića s obzirom da je ovaj večerao sa Bikovićem. 7
adam Posted February 4 Posted February 4 3 minutes ago, Nikodije said: Mogli bi Ukrajinci da kenseluju masovnu kupovinu granata od Vučića s obzirom da je ovaj večerao sa Bikovićem. pa to ne bi bilo u redu. nadji mi gde je bikovic izjavio da podrzava vucica. mozda je oportunista pa se druze al to ne znaci da ga podrzava.
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 Just now, adam said: pa to ne bi bilo u redu. nadji mi gde je bikovic izjavio da podrzava vucica. mozda je oportunista pa se druze al to ne znaci da ga podrzava. Vučićeva vlast se i dan danas hvali da je proruska, ruska baza u Nišu, ruski ministri, ruska db, ruski mediji, rusko sve. A od Vučića se kupuje oružje, a ovamo se kenseluje Biković i ne da mu se da glumi. Dosta čudno. 1
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 10 minutes ago, levi said: onaj u Ukrajini. podržava ga gde god se pojavi, pristao je da bude zaštitno lice Putinove Rusije 5 minutes ago, Caligula said: Govedo viri iz Putinovog dupeta odavno. Mene cudi da je takav kurac od glumca uopste dobacio cak i do komercijalnog HBO. Vrv. slatko lice i slovjanski naglasak (ne znam sta je glumio u toj seriji, ne pratim) U međuvremenu se na ovu temu oglasila i struka, samo na drugom topiku 2
adam Posted February 4 Posted February 4 ne kanseluju bikovica ukrajinci nego hbo. druga drzava, drugi narod, drugi razlozi. ukrajina se ne pita. oni rade svoju propagandu pa ako upali - upali. 2
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 7 minutes ago, adam said: ne kanseluju bikovica ukrajinci nego hbo. druga drzava, drugi narod, drugi razlozi. ukrajina se ne pita. oni rade svoju propagandu pa ako upali - upali. Zanimljivo da si upotrebio reč propaganda. Šokantno, kakva sad propaganda? Znači možda i ne podržava genocid u Ukrajini, nego je to propaganda?
adam Posted February 4 Posted February 4 (edited) 5 minutes ago, Nikodije said: Zanimljivo da si upotrebio reč propaganda. Šokantno, kakva sad propaganda? Znači možda i ne podržava genocid u Ukrajini, nego je to propaganda? propaganda u smislu da je drzavna propagandna masina zaduzena za otezavanje zivota putinovaca. nece se tim baviti vodoinstalateri. propaganda niije nuzno laz. valjda toliko znas. Edited February 4 by adam
Budja Posted February 4 Posted February 4 44 minutes ago, adam said: pa sta znam. putin je vec dosta dugo glavni globalni negativac. ako to nije znao, mora da ziveo u tegli. edit - a i s vucicem verovatno ide na vecere jer ovaj pregovara sa europskom zajednicom i ide u davos. kajne problem. Na cemu zasnivas ovo "globalni"? 2
Caligula Posted February 4 Posted February 4 (edited) 27 minutes ago, Nikodije said: U međuvremenu se na ovu temu oglasila i struka, samo na drugom topiku Nisam ispratio to za struku ... ovo govno desnicari i putinari gde stigne. Kada su onomad izbacili decu iz vrtica jer su roditelji bili politicki angazovani (??) ni stoti deo ove prasine se nije digao kao oko ovog fashovskog govecheta. Usran narod skroz. Tako cemo i da prodjemo. Edited February 4 by Caligula
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 (edited) 8 minutes ago, adam said: propaganda u smislu da je drzavna propagandna masina zaduzena za otezavanje zivota putinovaca. nece se tim baviti vodoinstalateri. Ima li negde taksativno nabrojano kako se dospeva na spisak putinovaca, tj. da li propagandni departman radi po nekom propisu ili ocenjuje odokativno? Pošto bih imao neke primedbe na njihovu metodologiju. Ali šta pa ja znam o propagandi Edited February 4 by Nikodije
levi Posted February 4 Posted February 4 46 minutes ago, Nikodije said: U međuvremenu se na ovu temu oglasila i struka, samo na drugom topiku struka: https://parapsihopatologija.com/topic/11987-фудбалски-клуб-црвена-звезда-201011/page/924/#comment-1228161 https://parapsihopatologija.com/topic/11987-фудбалски-клуб-црвена-звезда-201011/page/1020/#comment-1261965 1 1
adam Posted February 4 Posted February 4 24 minutes ago, Budja said: Na cemu zasnivas ovo "globalni"? voli mlade plavuse. ljuti se ili ne al kakvo pitanje, takav i odgovor.
Recommended Posts