Jump to content
IGNORED

Last of Us HBO

arheolog1981

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, J-♣ said:

... i desio se akcident tako što je Džoel ukokao vozača kamiona, pa se kamion zakucao u kuću pa eksplodirao. 

hvala ! 

Spoiler

Koji sam debil ... jos oni produze kadar i bas daju fokus na taj kamion i ja ne skontam

Posted
2 hours ago, Patty Lee said:

Promo za sledeću ep. Strašno koliko mi je bindžovanje postalo podrazumevajuće i sad je teška muka da dočekaš svaku sledeću epizodu. Poslednji put sam ovako gledala The Dropout pre godinu dana i zaboravila sam na poslednje tri epizode :isuse:

Wtf, Joel je od sledeće epizode tinejdž crnkinja? 

• Haha 1
Posted

Kako satjerala? To nisam bas shvatio. Ubili pa mrtve sahranjivali u podzemlje? Zasto ih nisu spalili? Mislim meni je i ovako ok

Posted

Wtf, Joel je od sledeće epizode tinejdž crnkinja? 
Left Behind je ključna reč :)
Posted

Ok, kontam da je ovo sledeće nedelje ipak flashback filer epizoda. Joela da mi uzmu odmah bi radili Apaurini i pivo. 

Posted

Da, vidi se da je u sledećoj Elin bekgraund stori, kako je inficirana, etc.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Lezilebovich said:

Nisam valjda toliku glupost pitao :(

Haha ma ne, reagovao sam na poslednju epizodu, sad vidim kako je ispalo

Posted
1 hour ago, borris_ said:

Kako satjerala? To nisam bas shvatio. Ubili pa mrtve sahranjivali u podzemlje? Zasto ih nisu spalili? Mislim meni je i ovako ok

Ja sam to shvatila da su sve nemrtve saterali u podzemlje u starom dobrom maniru, gurnimo problem pod tepih. Jer ipak, ubijanje i spaljivanje leševa zahteva ljudske resurse i određenu logistiku.

• +1 1
Posted

Ja sam to pulsiranje shvatio kao neku super gljivu koja se razvija i samo sto nije jebala kevu svima.

• Haha 1
Posted

Kao i Borg, npr.

Nisam jos pogledao ovu 6. pa ne znam da li su jos nesto prikazivali

Posted
27 minutes ago, kipo said:

Ja sam to pulsiranje shvatio kao neku super gljivu koja se razvija i samo sto nije jebala kevu svima.

Ja je zamisljam kao SNS

• +1 1
Posted
2 hours ago, borris_ said:

Ovde je objasnjeno

On 10. 2. 2023. at 16:50, ToniAdams said:

evo otvorim jucub i prvi video koj mi iskoci

• +1 1
Posted
21 minutes ago, borris_ said:

Ja je zamisljam kao SNS

Seselj srastao sa Mirom Markovic u sredini

• Haha 2
Posted

samo da kazem da je u igri tomijevljeva zena vusapla, maltene svedzanka :fantom: