Jump to content

Twitter v2.0 - powered by Elon

Featured Replies

• Author

A jesi lud sa ovim slovima, ubi.

Za Elona Maska se kaže na srpskom. Po padežima sva imena i prezimena.
da li je to oduvek tako, ili se pojavilo u nekom konachnom ternutku nasheg zivota? secam se dana kada mi je izraz 'lua rida' zaparao ushi da ne kazem zana kloda vana dama :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

danas svako kaze da ima aspergera dry.png

sent from novi mnogo jak bubamoto.

To je kao kad neko dozvoli sebi da se preterano ugoji, pa onda odma:
To mi je krenula žlezda i hormoni.

Što kaže moj ortak:
Ma daj bre, krenula ti pekara u komšiluku kakvi hormoni...

... Shiit has hit the fan

• 2 weeks later...

Upravni odbor prihvatio Maskovu ponudu. :fantom:

Edited by mraki

Interesantno vreme dolazi. Morace Musk da pojasni sta mu je tacno free speach i , pre svega, koje su mu granice. 

neka ga neko menšnuje u rečenici "napaseš mi se muda mrljavi kompleksašu" pa da vidimo hoće li ostaviti ili će raditi metla :fantom:

on će tu nešto da nameće i usmjerava sa pozicije sile, da uvodi neke institucije tipa slobodu govora sa vrha, radi autentifikaciju svakog ko je čovjek, hmmm, miriše na socijalizam ili nedobog komunizam kineskog tipa :fantom:

Drugim rečima, biće super-mod na Tviteru :laugh:

• Popular Post

Zamisli Elona kako se jebava s rajom na "Moderisanje i uređivanje Twittera - pitanja, predlozi i kritike". Zašto mi je opet obrisan post o zameni plivajućeg zamajca na Tesli?

3 hours ago, James Marshall said:

on će tu nešto da nameće i usmjerava sa pozicije sile, da uvodi neke institucije tipa slobodu govora sa vrha, radi autentifikaciju svakog ko je čovjek, hmmm, miriše na socijalizam ili nedobog komunizam kineskog tipa :fantom:

kakogod ne moze biti gore od trenutnog stanja

nego bice zabavno sledecih dana gledati kako vristi svaki hebeni snowflake, ima da eksplodira internet od njihovog kukanja o nepravdi

Sloboda govora po Ilonu.

Edited by mraki

nisam znao da musk cak cetvrtinu godisnjeg reveneu-a  ostvaruje u kini, te mi se javlja da ce tviter postati china government affiliated media

Znaci u sustini pomaze republikancima da dobiju 2024