Pokojni Ruxin Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) a ovo je razlog zašto smo svi čuli za fakin tejta. klinci su mu plaćali $50/mo da ga promovišu po internetu Edited December 30, 2022 by Pokojni Ruxin
Milošica Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 13 minutes ago, Mos said: Što se tiče omladine koja to sluša, podsetilo me kad smo bili klinci pa nam ponudilo sa tribine da uložimo u pravljenje dukseva. Nas 6-7 preskočilo to uživanje, a dvojica-trojica dali pare unapred i nikad dobili dukseve. Tako i sa ovim, uvek će biti dvojica-trojica koji će zabranjivati Instagram, a ostali će imati devojke. Mene tako zajebali za 1100 dinara za neku majicu kad sam bio klinac. Sreća pa sam zapamtio i višestruko im naplatio kasnije, kad sam već ušao u neke ozbiljnije priče.
Luther Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 1 hour ago, Heaviside said: Izgleda da uopšte nisi pratio temu. Zapravo su retki upisi u kojima se ne tvrdi upravo to. Doduše, to uglavnom dolazi od forumaša koji prizivaju rušenje kapitalizma, a neki i šeretski prizivaju nuklearnu katastrofu koja bi izbrisala ljude sa planete tako da imam razumevanja ako ih ne shvataš ozbiljno, ali dominantan narativ jeste da su ti automobili izuzetno loši i nebezbedni. Prema rezultatima EuroNCAP-a, najbezbedniji automobili u ovoj godini su Tesla Model S i Model Y.
Pokojni Ruxin Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) isključio sam se ove teme kad ste postali jako dosadni i neprijatni, ali koliko znam o nebezbednosti se uvek pričalo u kontekstu "auto-pilota" iz razloga što nije bezbedan i što kupci sprovodi beta testiranje i žrtvuju se radi progresa Edited December 30, 2022 by Pokojni Ruxin
Weenie Pooh Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 3 hours ago, Pokojni Ruxin said: a ovo je razlog zašto smo svi čuli za fakin tejta. klinci su mu plaćali $50/mo da ga promovišu po internetu Pa dobro, vidiš da ima i ko nije čuo. Trinaest minuta je predugo objašnjenje, evo ovde sve lepo sumirano za 62. sekunde. Ima i Vince Carter i Jayson Williams, ima i ženski, svašta nešto.
Pokojni Ruxin Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 ništa nisam razumeo, ne pričam tik-tok 1
Sestre Bronte Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 eto, da ga elon nije vratio na tviter, još bi harao, kakav genijalan plan, uvukao se u deničarske redove da ih raskrinka hvala o premudri elone 1
Jimmy Kowalski Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) 1 hour ago, Weenie Pooh said: Pa dobro, vidiš da ima i ko nije čuo. Trinaest minuta je predugo objašnjenje, evo ovde sve lepo sumirano za 62. sekunde. Ima i Vince Carter i Jayson Williams, ima i ženski, svašta nešto. E jesi pokvaren. Hteo sam da ostanem u blazenom neznanju ko je lik, ali si stavio da ima Vince i Jason i navuko me da kliknem, i tako mu posvetio citav minut svog zivota.. Edited December 30, 2022 by Jimmy Kowalski 1
francuski sobar Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Ja još ne znam ko je to a ni ko su svi ovi ostali ljudi koje spominjete, čuo sam samo za Kim Kardašijan i Kanje Vesta koji se isto pomenuti ali najiskrenije ne znam ni kako oni izgledaju. Čitam ko lik iz pećine i ne mogu se načuditi kako i zašto ovde ovoliko ljudi zna sve i skroz mi je zanimljiva tema. 4
Weenie Pooh Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) 45 minutes ago, Braća Strugacki said: eto, da ga elon nije vratio na tviter, još bi harao, kakav genijalan plan, uvukao se u deničarske redove da ih raskrinka hvala o premudri elone Još kad sam Tviter bude raskrinkao za jedno godinu dana max, kad ga zakuca u ledeni breg i trijumfalno odleti na sledeći projekat, uf! Jedva čekam. 30 minutes ago, Jimmy Kowalski said: E jesi pokvaren. Hteo sam da ostanem u blazenom neznanju ko je lik, ali si stavio da ima Vince i Jason i navuko me da kliknem, i tako mu posvetio citav minut svog zivota.. Multilevel marketing! Edited December 30, 2022 by Weenie Pooh 1
Lezilebovich Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) 8 hours ago, Weenie Pooh said: Kakve veze ima Tate sa Twitterom i Muskom, ne razumem? Da li bi bio uhapsen da mu Musk nije dao prostor na tw ? Naravno da ne. Tako da Elon nastavlja da doprinosi covecanstvu edit: vec je braca shvatio znacaj muska Edited December 30, 2022 by Lezilebovich
Svemir Zeka Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 1 hour ago, francuski sobar said: Ja još ne znam ko je to a ni ko su svi ovi ostali ljudi koje spominjete, čuo sam samo za Kim Kardašijan i Kanje Vesta koji se isto pomenuti ali najiskrenije ne znam ni kako oni izgledaju. Čitam ko lik iz pećine i ne mogu se načuditi kako i zašto ovde ovoliko ljudi zna sve i skroz mi je zanimljiva tema. +100
jms_uk Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 12 hours ago, Zlurad said: Na kutiji od pice bio broj telefona picerije iz koje je naručio istu, pozvali radnju raspitali se, uapsili. 3
milfisland Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 14 hours ago, Braća Strugacki said: eto, da ga elon nije vratio na tviter, još bi harao, kakav genijalan plan, uvukao se u deničarske redove da ih raskrinka hvala o premudri elone LEGENDO
Recommended Posts