Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Wemby bustcina lol

Sto, lose je igrao ili se zezas? 

Posted
2 minutes ago, Peter Fan said:

Sto, lose je igrao ili se zezas? 

Kontam oba. :D 

• Hvala 1
Posted

tacno :D

• +1 1
Posted

Već je u centru pažnje a nije ni koša dao

Posted

Guzonja deluje najbolji od Denverovih rukija, Strawther ima finu praćku ali neće videti ozbiljnog terena godinu-dve, kao i treći belac. Ne bi me čudilo da se Pickett probije do drugog pleja ako Redži bude bio baš očajan. Nabijen, a sitan. Mož bude dobro, mož bude bezveze, ko zna. 

• +1 1
Posted

fino za njega

mozda moze i do prve petorke uz viginsa i drejmonda

Posted

Mozda u eksperimentalnoj fazi sezone, u playoffu ne očekujem ništa veću ulogu od Bjelicine.

Posted (edited)

Gledam sad ovaj debi Vembajame, bukvalno kao da mu je neko rekao "aj sad radi sve ono što ti najgore ide", naravno mislim uglavnom u napadu, sve neki smušeni ulazi, iso sranja, neke trojke iz koraka (pa i iz mjesta ali uglavnom erbol) plus on prevodi loptu, na stranu što su ga par puta solidno silovali ovi klinci. Šta će ovaj da radi protiv nekog, jebem li ga, pokvarenjaka tipa Grina ili nekog atletskog krila, sa ovom igrom, pojma nemam, nevjerovatno da bukvalno nijednom nije odigrao nešto na obruču, niti da mu je neko bacio lob pas, niti nešto na postu. 

Edited by James Marshall
Posted

za 7 godina pravi vocnjak sa darkeemom u vojvodini

• +1 2
  • Haha 3
Posted

A Amen Thompson osvaja treći prsten.

Posted (edited)

Moguće je da su ovi iz Spursa bili u fazonu "aj sad da odmah vidimo za šta ovaj nije pa da radimo na nekim drugim stvarima". Ali ovo forsiranje nekakvih dejmolikih trojki, majku ti božju, ok, jasno mi je da je prva utakmica, ali je ljetnja liga, nije baš da je i konkurencija bila neka. Uglavnom, selekcija mu je bila joj, stvarno se nadam nametnuta spolja, pošto je bilo besmislenih odluka za jedno 4 utakmice. 

Edited by James Marshall
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

A Amen Thompson osvaja treći prsten.

Amen to that!

• Haha 1
Posted

Jes da je letnja liga ali nije neka laganica. Osim lottery pickova letnja liga je cisti survivor i borba za opstanak ili za ugovor,+ za neku minutazu u NBA.

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...