Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Vestbrick 0-11 večeras a Lejkersi 19-85 za 3 u 2 utakmice

• +1 1
  • Wub 2
Posted
9 hours ago, freakns said:

Murray u sezoni 2020-2021 u 48 tekmi pre povrede:

21.2 pts, career high

4.8 ast, career high

4.0 rb, career high mu je 4.2

52.3% za 2, career high

40.8% za 3. career high

1.3 stl, career high

2.3 to, najgore u karijeri ali mu je per 36 najbolje u karijeri

najveci win share, vorp, bpm... prvi put u karijeri veci ortg od drtg...

znam ja da statsi nisu sve, ali mucenje da se vrati u staru formu kada imas career year?! u diznilendu je imao za 25% jače brojeve.

23yo igrač postavlja career highs na sve strane? situacija bez presedana :fantom:

još jedna dosta bitna stvar zbog koje se sve ovo nikako ne uklapa u tvoje narative: on u toj 20-21 sezoni ustvari ne peakuje, već declineuje. i to onako baš masivno.

u diznilendu je imao za 25% jače brojeve. bio jedan od boljih igrača lige, najbolji u denveru i da im AD nije uzeo dušu (hallelujah thank you jesus!) ko zna šta bi tu do kraja bilo.

a posle, u toj  career high sezoni, pre povrede nije bio ni blizu vrha lige.

Posted

Hehe, porediš PO sa regularnom sezonom. Diznilend se mogao porediti samo sa sledećim PO u kom nije učestvovao. 

Posted

svi koji su u diznilendu bili npr top10 igrači su ostali da budu u top10 i sledeće godine u regular season. Mitchell je očigledan primer.

a samo je Murray od svih njih imao pad i kad je počeo regular season je jedva bio u top30-35

Posted (edited)
3 minutes ago, omiljeni said:

a samo je Murray od svih njih imao pad i kad je počeo regular season je jedva bio u top30-35

Imao je više manjih povreda u prvom delu sezone koliko se sećam, lakat ili rame, drugo koleno i slično. Plus je bio igrač s najviše minuta u celom plejofu, tako nešto

Edited by Time Crisis
Posted

što nas vraća na početak priče: mučio se i nije bio ni blizu playoff forme

Posted

Dejvis imao bolje brojke u sezoni posle babla nego u bablu? 

• +1 1
Posted
18 hours ago, omiljeni said:

šta mislite da će se desiti u Magic kad/ako se Isaac vrati? Da li postoji opcija da ako bude igrao dobro, uzme protagonizma u startnoj petorci umesto Wagnera ili će biti rezerva Bancheru? i koji timovi bi hteli da trejduju za njega?

btw čkodelica poslednji put viđen na terenu još u Diznilendu. treća godina već uveliko teče. draftovan 2017 a odigrao 136 utakmica

Jel napisao jos neku knjigu u medjuvremenu? :D

Posted
9 minutes ago, Grandilof said:

Jel napisao jos neku knjigu u medjuvremenu? :D

a gle ko mu je pisao predgovorTM

81cZiZ7iWiL.jpg

jebeš mi sve ako neću kupiti barem 3 primerka

Posted
10 hours ago, omiljeni said:

23yo igrač postavlja career highs na sve strane? situacija bez presedana :fantom:

još jedna dosta bitna stvar zbog koje se sve ovo nikako ne uklapa u tvoje narative: on u toj 20-21 sezoni ustvari ne peakuje, već declineuje. i to onako baš masivno.

u diznilendu je imao za 25% jače brojeve. bio jedan od boljih igrača lige, najbolji u denveru i da im AD nije uzeo dušu (hallelujah thank you jesus!) ko zna šta bi tu do kraja bilo.

a posle, u toj  career high sezoni, pre povrede nije bio ni blizu vrha lige.

kako ti volis da soketas, majko mila...

covek je rekao da je Murray padao u igri i pre povrede, i da je to jedan od razloga zasto su oni play-in ekipa... 

prvo, picas o tome da mu je 23 godine, ali kao peak uzimas 2 playoff serije... zapravo ne 2 playoff serije, vec jednu, protiv Utah. Murray je protiv Clippersa imao 22.6/4,4/6.4 al na 40 min po mecu, sto je vrlo slicno 21.2/4.0/4.8 na 35 min po mecu. da ne pricamo da je covek od 23 godine daleko od peaka... 

znaci peak je jedna playoff serija, i ako ne nastavi tako, smece je... 

drugo, zadnje 3 sezone u kojima je Murray igrao Nuggetsi su 65%/63%/65%... OK, nisu isti timovi, ali ja ne znam ko jos misli da KCP i Bruce Brown nisu upgrade u odnosu na Bartona i stalno ispovredjivanog Garrisa, da AG ne moze da bude isti nivo kao Grant ili 35-godisnji Millsap ili da Jokic bude isti ako ne bolji od Jokica od pre bubble... da ne pricamo za MPJ-a koji je valjda bolji od Torrey Craiga. 

koliko god suludo zvucalo, jedino gde su Nuggetsi u bunaru je rezervni centar, zbog Maloneovih hokejaskih petorki. Plumlee je bio dovoljno dobar kao backup, prosle godine se preporodili kada je dosao Boogie a ove ce se pate dok ovaj ne shvati da je Nnaji bolja opcija od DeAndre Jordana i da Ish Smith treba da bude u paru sa Bonesom a ne njegova zamena.

al da ne vrtimo bezveze, jer znam da ti NBA pratis iskljucivo preko fantasyja, videcemo do kraja godine kako ce Nuggetsi ispasti... a o igri bolje da se ceni tamo od nove godine, nego posle game openera

• +1 2
Posted (edited)

Brooklyn Toronto fina fina partijica. Brooklyn bolji nego sto sam ocekivao, smisleniji. No trebala im je odlicna partija KD-a, Kyrie-a i trica O'Neala 15s do kraja da pobede.

Sad da vidimo moze li Utah do jos jednog skalpa.

Edited by Fins fleet
  • +1 1
Posted

ko kaze da je deandre za penziju, a denverova klupa krs? :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...