Peter Fan Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 kad vec spominjete Tajgerice, ove sam kupio u Tokiju, mjesec-dva prije Covida. Jos uvijek se dobro drze. 4 2
Mil@n Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 2 hours ago, maheem said: Ja sam uzeo ove i posle prvog pranja boja im je izbledela al podnošljivo izgledaju i dalje, udobnost 3- Maheme, da ti nemaš neko kvrgavo stopalo. 1
maheem Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 28 minutes ago, Mil@n said: Maheme, da ti nemaš neko kvrgavo stopalo. Imam najlepše stopalo u svijet
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) A koliko pari patika imate? Meni je fascinantno da neko ima preko 10 pari Ja jedva cekam da mi neke odu u tri lepe, puknu, i da imam izgovor da kupim druge Edited September 29, 2022 by mustang 1
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) 5 minutes ago, Milošica said: Nemamo para kao oni. Izgleda A ovamo kukaju.... Edited September 29, 2022 by mustang 1
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 jel ima neko ove airforce1 jel su udobne i koliko na skali do 10?
Heaviside Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Imao ja kad sam imao 20 godina. Udobne su ali nisu lagane. Šta znam recimo 7, ako od 8 počinju ove ultra udobne lagane patike za trčanje. Udobnije su od stan smith i sličnih. Meni to patike za klince pogotovu bele, makar je tako ovde kod mene i to više za devojčice mada nose i dečaci Smešan bi mi bio sredovečni muškarac u njima. Za nas je primereniji Jordan 1 ako hoćeš nešto na tu foru.
maheem Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel ima neko ove airforce1 jel su udobne i koliko na skali do 10? 5/10 te patike se nose zbog stajla, ne zbog udobnosti. a stajl je unisten ko majica ramonesa. za decaka sa stilom poput tebe mnogo bolje ce leci blazer sb. samo sto se valjan blazer pojavljuje ko halejeva kometa. wtf nike industrije. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 uh. mnogo su grdne ništa, jurim scarpu na ebay
borris_ Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Ima moj sin, 14 godina i svi njegovi drugovi.
napadaj Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 (edited) 18 hours ago, napadaj said: Mene godinama strašno vuče da naručim ove, iako su preskupe kad se uračunaju svi troškovi: Juče proverim opet na Ebay da li ih ima, kad neki tip stavio na aukciju nov par. Krenem da licitiram, zaspim sat i po vremena pre kraja i one odu za 62 dolara. 😡😡 Edited September 30, 2022 by napadaj
ducca Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 5/10 te patike se nose zbog stajla, ne zbog udobnosti. a stajl je unisten ko majica ramonesa. za decaka sa stilom poput tebe mnogo bolje ce leci blazer sb. samo sto se valjan blazer pojavljuje ko halejeva kometa. wtf nike industrije. AF1 su jedne od udobnijih patika tog tipa (jbg lagane letnje patike će uvek biti udobnije od ovih tobože kožnih). Ali probaj uostalom. Odnedavno imam i blazerke i mogu reći iz prve ruke da je udobnost definitivno debelo na strani AF1, blazer model je pomalo uzan i nije baš za nekog sa širim stopalom.Btw samo za sapatnike sektaše:https://www.adidas.co.uk/stan-smith-shoes/HP3134.html 4 1
Recommended Posts