Peter Fan Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 6 minutes ago, Moonwalker said: Nema pojedinac slobodu da sam izabere i ne treba ni da je ima. To radi posebna sluzba koja ima izlistane propise i zahteve koji moraju da se prate za sve delove zastitne opreme. Cak i za konsultante na sajtovima, vlasnik sajta rentira deo opreme koja je u skladu sa propisima. Zbog osiguranja i daleko bilo odstete ako se nesto desi. Moja firma daje izbor unutar propisanog standarda.
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) Tako moj drug izgubi stopalo na motoru pa je sad polurobokap, vozio u nekim cizmama made in usa koje imaju metal iznad prstiju, ispostavi se da je metal iz kine neka treca kategorija, dobio silnu odstetu. I dalje vozi motore. Edited September 29, 2022 by mustang
*edited by mod Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Nesvesno team converse uz dodatak Adidasa. Kao mladi to su bile Nike najviše zbog košarke, ali su mi se od tada smučike sve te duboke patike. Obično imam jedan ili dva para koja nosim do uništenja pa onda zamenim sa nekim novim. Mislim da mi se još nije desilo da sam uzeo novi par a da je neki model koji sam već imao pre. Zadnja kupovina, South Park edicija uzeo sam dva para (Kyle i Stan) 6 1
slepa živana Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 1 hour ago, *edited by mod said: Zadnja kupovina, South Park edicija uzeo sam dva para (Kyle i Stan) odlične su boje moja majka je operisala kuk pa sam htela da joj kupim neke udobne patike jer se plašila da prohoda, pa kao da joj olakšam. ali problem je što je bila teško pokretna pa nije mogla da ide da isprobava. nosimo isti broj samo što ona ima malo viši ris i širu nogu pa sam morala na slepo da procenjujem. i nađem na bulevaru u ofisu u autletu nb za oko 6000, udobne na prvo probanje, kao da si zavuko stopalo u oblak, a šarene šarene... reko, ako ne bude htela da ih nosi, moraću ja. ipak su joj se dopale, a ja posle par meseci u istoj radnji vidim da su snižene na 3500... bilo je i malo manje šarenih ali ne i moj broj. tako da sam kupila iste. juče sam počela da ih nosim. zajebavaju me na poslu. osećam se malo kao žika obretković, al su stvarno preudobne... mogu da zamislim kakve su ove što vi nosite što koštaju 100 evra... verovatno odbacuju, hodaju same 4 1 1
maheem Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) 1 hour ago, slepa živana said: odlične su boje moja majka je operisala kuk pa sam htela da joj kupim neke udobne patike jer se plašila da prohoda, pa kao da joj olakšam. ali problem je što je bila teško pokretna pa nije mogla da ide da isprobava. nosimo isti broj samo što ona ima malo viši ris i širu nogu pa sam morala na slepo da procenjujem. i nađem na bulevaru u ofisu u autletu nb za oko 6000, udobne na prvo probanje, kao da si zavuko stopalo u oblak, a šarene šarene... reko, ako ne bude htela da ih nosi, moraću ja. ipak su joj se dopale, a ja posle par meseci u istoj radnji vidim da su snižene na 3500... bilo je i malo manje šarenih ali ne i moj broj. tako da sam kupila iste. juče sam počela da ih nosim. zajebavaju me na poslu. osećam se malo kao žika obretković, al su stvarno preudobne... mogu da zamislim kakve su ove što vi nosite što koštaju 100 evra... verovatno odbacuju, hodaju same E pa kad ti bude dosadno svrati u radnju i kad ti neko kaze: jel mogu da vam pomognem? Ti reci da ti trebaju najskuplje Brooks, Hoka ili Nike za trcanje. Probas ih sve, zahvalis se i odes sa “Wtf?! Ovo postoji?!” utiskom, svratiš posle u prvu birtiju da dekneš žest i ubiješ svoju novu ideju o pripremama za maraton. Btw Nike Kyrie je imao Sunđer Bob seriju. Šteta što su samo za basket. Edited September 29, 2022 by maheem 3
Mil@n Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Moje poslednje asicsare, naravno od preko, jer kod nas je izbor, da prostite, đoka. Sad bih neke ovak'e 3 3
napadaj Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Mene godinama strašno vuče da naručim ove, iako su preskupe kad se uračunaju svi troškovi: 3 2
Ardian Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Ja se taman nameračio da uzmem ove Scarpa Kalipe u Temišvaru prekosutra. Međutim, potpuno neočekivano, prodavnica im ne radi tokom vikenda :( 4
Lo Zingaro Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 3 hours ago, slepa živana said: odlične su boje moja majka je operisala kuk pa sam htela da joj kupim neke udobne patike jer se plašila da prohoda, pa kao da joj olakšam. ali problem je što je bila teško pokretna pa nije mogla da ide da isprobava. nosimo isti broj samo što ona ima malo viši ris i širu nogu pa sam morala na slepo da procenjujem. i nađem na bulevaru u ofisu u autletu nb za oko 6000, udobne na prvo probanje, kao da si zavuko stopalo u oblak, a šarene šarene... reko, ako ne bude htela da ih nosi, moraću ja. ipak su joj se dopale, a ja posle par meseci u istoj radnji vidim da su snižene na 3500... bilo je i malo manje šarenih ali ne i moj broj. tako da sam kupila iste. juče sam počela da ih nosim. zajebavaju me na poslu. osećam se malo kao žika obretković, al su stvarno preudobne... mogu da zamislim kakve su ove što vi nosite što koštaju 100 evra... verovatno odbacuju, hodaju same Ove kod nas i kostaju 100€ Nasao na snizenju plavo zute za 50€, ali mi bile previse knap pa odustao. 1
Lo Zingaro Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Znam da cete me svi ispljuvati ali ja Asics ne mogu nikako da svarim, ruzan mi brend do bola. U smislu da su im 90% modela neko besmisleno sarenilo i boje boze me sacuvaj. Jedino sto mi se uvek dopadalo su Tajgerice 70' stile ali mi ne stoje dobro te patike bez djona pa izbegavam. Valjda mi ostalo od Brus Lija.
Mil@n Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) Evo jedno prelepo besmisleno šarenilo Sunce ti, koliko su lepe Poštujem naravno da nije svačiji cup of tea Edited September 29, 2022 by Mil@n 2 1
Heaviside Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 On 27.9.2022. at 9:48, napadaj said: I kakve su uopšte Five-Ten u poređenju sa npr Scott patikama za bajs? Ja ne vozim drumaša, iako imam jedan KTM koji sedi nekorišćen kod kuće, ali razmišljam da počnem i to da radim ili da kupim neki gravel, pa će mi verovatno trebati dodatna odeća i obuća za to, a i za MTB vožnje kad izađem van grada. Tek sad vidim ovaj post, valjda zbog prebacivanja. Five ten ima kultni status među mtb ekipom, imaju patent na material za đon koji daje neprevaziđenu sigurnost dok stojiš na pedalama na tehničkom spustu. Jednostavno ti nikada ne sklizne noga ni za milimetar. Mislim da je prvobitna namena bila rock climbing. Plus naravno dobra zaštita prstiju i stopala od neizbežnih udaraca, flat pedale naravno. Mislim da nema bolje od toga za trail ili enduro mtb, a i deo je folklora, mada nećeš sigurno slomiti glavu ni u Scott patikama. Samo je bitno da uzmeš baš mtb patike ako ćeš voziti trail / all mountain / enduro. Za cross country mtb vožnju bih već pre uzeo clipless pedale i patike, a za gravel i drumaša se clipless podrazumeva kao bolji izbor. Tu su Scott, Giro i slični brendovi vodeći. 1
maheem Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 29 minutes ago, Poludziber said: Znam da cete me svi ispljuvati ali ja Asics ne mogu nikako da svarim, ruzan mi brend do bola. U smislu da su im 90% modela neko besmisleno sarenilo i boje boze me sacuvaj. Jedino sto mi se uvek dopadalo su Tajgerice 70' stile ali mi ne stoje dobro te patike bez djona pa izbegavam. Valjda mi ostalo od Brus Lija. Ja sam uzeo ove i posle prvog pranja boja im je izbledela al podnošljivo izgledaju i dalje, udobnost 3- 1
Heaviside Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) 40 minutes ago, Poludziber said: Znam da cete me svi ispljuvati ali ja Asics ne mogu nikako da svarim, ruzan mi brend do bola. U smislu da su im 90% modela neko besmisleno sarenilo i boje boze me sacuvaj. Jedino sto mi se uvek dopadalo su Tajgerice 70' stile ali mi ne stoje dobro te patike bez djona pa izbegavam. Valjda mi ostalo od Brus Lija. Isto. Doduše ja sam ekstrem, vidi se i po slikama mojih patika da nosim samo minimalizam i to u jednoj boji. Milan se šokirao kada sam napisao da volim Salomon ali da imam problem jer su mi skoro sve ružne Edited September 29, 2022 by Heaviside
Lezilebovich Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 41 minutes ago, Heaviside said: Isto. Doduše ja sam ekstrem, vidi se i po slikama mojih patika da nosim samo minimalizam i to u jednoj boji. Milan se šokirao kada sam napisao da volim Salomon ali da imam problem jer su mi skoro sve ružne Pa ... i meni je tako kod salomon. Imam nekoliko pari, ali ne zbog izgleda 1
Recommended Posts