Sara Posted February 18 Posted February 18 (edited) Hvala🙂 verovatno samo nisam navikla na plave i poluduboke Edited February 18 by Sara 1
Popular Post InvisibleLight Posted March 4 Popular Post Posted March 4 (edited) Uzela ovu sambu a toliiko me nervirao 2023. hajp oko njih, no zavisnost cini svoje Edit-sad videh zadnji post/kupovinu, 8.2., smanjuje mi se vreme kupovine na manje od mesec dana Jeftinija bi me izasla terapija Edited March 4 by InvisibleLight 6 4 3
Svemir Zeka Posted March 4 Posted March 4 3 hours ago, InvisibleLight said: Uzela ovu sambu a toliiko me nervirao 2023. hajp oko njih, no zavisnost cini svoje Edit-sad videh zadnji post/kupovinu, 8.2., smanjuje mi se vreme kupovine na manje od mesec dana Jeftinija bi me izasla terapija Joj što su lepe. I ja se nešto ložinjam duzmem novi adidas. No međutim, čizme danas....isto, treba to neko da mi pogleda Inače, ja počinjem da imam ozbiljan problem s prostorom. Gde ih čuvaš? 🙄 1
InvisibleLight Posted March 5 Posted March 5 10 hours ago, Svemir Zeka said: Joj što su lepe. I ja se nešto ložinjam duzmem novi adidas. No međutim, čizme danas....isto, treba to neko da mi pogleda Inače, ja počinjem da imam ozbiljan problem s prostorom. Gde ih čuvaš? 🙄 svuda, po cipelarnicima i ormarima nekako, gde bih.. Ima u ovoj sezoni 2024.lepih kombinacija boja za sambe, ova mi uz krem/ljubicasta(al njih nema u srbiji u ponudi) najlepsa
morgana Posted March 5 Posted March 5 5 minutes ago, InvisibleLight said: svuda, po cipelarnicima i ormarima nekako, gde bih.. Ima u ovoj sezoni 2024.lepih kombinacija boja za sambe, ova mi uz krem/ljubicasta(al njih nema u srbiji u ponudi) najlepsa super su sambe! za vas kolekcionare su i one prozirne kutije, ima ih na aliju. jesu li stigle diadora u optimalnoj boji?
InvisibleLight Posted March 5 Posted March 5 52 minutes ago, morgana said: super su sambe! za vas kolekcionare su i one prozirne kutije, ima ih na aliju. jesu li stigle diadora u optimalnoj boji? Pa jesu, otkad. posle uzela one puma/replay i sad ove. Seste (nike AJ1, nike tech hera, nike dunk low, diadora mi basket used, puma+replay ralph sampson i ove sambe) u poslednjih 12 meseci, ako neke nisam zaboravila Ima tih kutija i u ikei koja je cesto jeftinija od kineza za takve srvarcice, razmisljam ih uzeti,da🙂
morgana Posted March 5 Posted March 5 2 hours ago, InvisibleLight said: Pa jesu, otkad. posle uzela one puma/replay i sad ove. Seste (nike AJ1, nike tech hera, nike dunk low, diadora mi basket used, puma+replay ralph sampson i ove sambe) u poslednjih 12 meseci, ako neke nisam zaboravila Ima tih kutija i u ikei koja je cesto jeftinija od kineza za takve srvarcice, razmisljam ih uzeti,da🙂 super kolekcija, i nike aj1 mi se bas svidjaju 1
Patty Lee Posted March 5 Posted March 5 18 hours ago, InvisibleLight said: Uzela ovu sambu a toliiko me nervirao 2023. hajp oko njih, no zavisnost cini svoje Edit-sad videh zadnji post/kupovinu, 8.2., smanjuje mi se vreme kupovine na manje od mesec dana Jeftinija bi me izasla terapija Predivne su 1
zorglub Posted March 18 Posted March 18 Verovatno prve moderne košarkaške patike da su mi skroz ok, Nike Book 1: 7
Djuro Posted March 19 Posted March 19 Liče mi na Mac Attack ali ne na ove moderne vec na one originalne, iz 1984-85.
Eleniko Posted March 26 Posted March 26 ovo su 3 dozvoljene boje za prozorske šalone na ostrvu /sem bele/ 2
Papovac Posted March 26 Posted March 26 Just now, Eleniko said: ovo su 3 dozvoljene boje za prozorske šalone na ostrvu /sem bele/ ti bese trazio scarpu po bgu? jesi uspeo da nadjes?
Eleniko Posted March 26 Posted March 26 3 minutes ago, Papovac said: ti bese trazio scarpu po bgu? jesi uspeo da nadjes? mislim da je konkretno tražio kums, ja sam ga uputio na kupujem prodajem on je tražio mojito, ja one robusnije - zen pro. našao sam nove na KP za neke smešne pare, tipa 60e. treba samo čekati i loviti. što pitaš, jel ih opet ima po gradu
Papovac Posted March 26 Posted March 26 Just now, Eleniko said: mislim da je konkretno tražio kums, ja sam ga uputio na kupujem prodajem on je tražio mojito, ja one robusnije - zen pro. našao sam nove na KP za neke smešne pare, tipa 60e. treba samo čekati i loviti. što pitaš, jel ih opet ima po gradu ma jok, vijam ih i ja. zajebavaju me kolena, pa reko da probam. furni neki link za kp, ako imas. i meni su zen pro bolje
Recommended Posts