May 23May 23 2 minutes ago, Pixie said:Avaj, nisu. A čak i mačke ih vole, najpopularnija sam bila u njihovom kafiću.Rodjake ste, nije cudo
May 23May 23 5 minutes ago, napadaj said:Superstar su potpuno neprihvatljive zbog tog vrhaŽivot je suviše kratak da ponekad ne uradimo i neprihvatljive stvari, zar ne?
May 23May 23 16 minutes ago, napadaj said:nike.de > DE prevoz braća > parking Rode > domaćinstvo SimovićaTako meni stigle ovepih, nema moj broj
May 24May 24 Isao da trazim neke terrex za letnji hajking al slaba vajda, zato sam ove ulovio, dal ce biti dobre za hajking ne znam al su udobne za setnju:
May 24May 24 On 3. 5. 2026. at 5:37, Shan Jan said:Ne znam, ja cepam ovaj Vomero 18 i sasvim mi ok. Stvarno se pokaze kad potrcis za autobusom ali dobar je i za hodanje. Nisam imao srca da dam onoliko para za ovu @mraki varijantu. Mozda neki sledeci put. Najsmesnije mi je sto sam dobio pohvale da i dobro izgledaju. Kako?! Ja nesto slicno (meni slicno) bila kupila pre par godina i svi mi govorili kako su dobre patike. A ja ih kupila jer su jedine bile nesto malo snizene u nekoj od derackih radnji po Beogradu i imao moj broj i bile na crno...Nisam davala vise od 60 evra za vrh ecco patike godinama i to sam birala koje cu, i onda dodjem u Srbiju i sad za neke platneno plasticne paticice koje izgledaju kao da ce se samoraspasti za 3 meseca nosio ih ne nosio treba da dajem 100 pa navise evra. E i ove godine imam neku gnusobu na nogama bile su 50 evra i nesto su najruznije sto sam ikad obula al su udobne solidno i da.. jeftine. Neke slip in skechersice dizajna ko nekad sto sam nailazila po etnickim radnjama cipela za Arape sto rade na bausteli. Jebes estetiku.
May 26May 26 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lepe, al kasne brat bratu 3 decenijeKasne kako?Mislis ova kombinacija boja?
May 26May 26 1 minute ago, Seabass said:Kasne kako?Mislis ova kombinacija boja?generalno, mala promena kao ovaj negativ konceptboje su bile, imao sam crvene dubokežute znam da su bile takođea u drugim vestima stigle ove prelepotice, iznenađujuće dobro se slažu sa teksasom i sivim pantalamao udobnosti je izlišno govoriti Edited May 26May 26 by kud u maglu Simoviću
May 26May 26 @Seabass pusti nemace pojma, odlicne su zute i narandzasteboje su naravno bile i ranije, imala sam i ja crvene i zelene krajem '90ih. nije ni crna guma apsolutna novina ali dobro izgledaju. Edited May 26May 26 by morgana
May 26May 26 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:generalno, mala promena kao ovaj negativ konceptboje su bile, imao sam crvene dubokežute znam da su bile takođeHm, ne gledam tako. Za mene su Chucks klasika, nema veze sa sta je trenutno in.
May 26May 26 19 minutes ago, morgana said:@Seabass pusti nemace pojma, odlicne su zute i narandzasteboje su naravno bile i ranije, imala sam i ja crvene i zelene krajem '90ih. nije ni crna guma apsolutna novina ali dobro izgledaju.Imam sad jedno 5-6 pari, ali jedine crne sa crnom gumom nekako najvise nosim pa sam malo eksperimentisao sa ovim bojama ne bi li malo razveselio outfit za ljeto. Chucks Customiser