Filozof manijak Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) Nije baš za hejt, ali je za čuđenje... Ko je one silne devojke i mlade žene ubedio da je kul nositi one čizmopatike sa đonom kao od traktorskih guma, pa još u jarkim bojama, nikad mi neće biti jasno. Bukvalno me podsećaju na one vijetnamske kokoške: Edited September 26, 2022 by Filozof manijak
radisa Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: Nije baš za hejt, ali je za čuđenje... Ko je one silne devojke i mlade žene ubedio da je kul nositi one čizmopatike sa đonom kao od traktorskih guma, pa još u jarkim bojama, nikad mi neće biti jasno. Bukvalno me podsećaju na one vijetnamske kokoške:
napadaj Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Nekoliko njih sa posla nosi tu obuću relativno često, svaki put im zapevam: "if you believed they put a man on the moon..." kad vidim da nose obuću Nila Armstronga.
Svemir Zeka Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Ahahaha Pisala sam jednom da imam kompleks male zapremine nogu/obuće mora da su me vezivali u Kini u nekoj ranijoj inkarnaciji (Izgledaju kao da će svakog trenutka da se upale i krenu) 1
gospa buba Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 shto.su jezive meni su bash super sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
beyoncé Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 i meni su prvo bile wtf, a onda sam ih videla na nekim devojkama u nekim odevnim kombinacijama i baš mi se svidelo. 3
Filozof manijak Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo? jezivo Zamisli ovakvu čizmu ali do kolena, crvene boje i jarko žut đon :prekrst: 1
gospa buba Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 uaj not? shta vas je spopalo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Filozof manijak Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 POnedeljak, danas mrzimo celi svet! 2
Svemir Zeka Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 35 minutes ago, gospa buba said: uaj not? shta vas je spopalo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Daj bre bubo, kao traktor su + imam osećaj kretanja dok ih gledam 1
InvisibleLight Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 ne bih ih nosila i da mi je jedina alterantiva da cele zime idem bosa po snegu 5
gospa buba Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 nosila bih da su teget/maslinaste/neshto slichno. odlichne su, videla sam na zenama. zene nose obucu, ne nosi obuca zene, mada je fizichki ispravno sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Milošica Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 7 minutes ago, gospa buba said: nosila bih da su teget/maslinaste/neshto slichno. odlichne su, videla sam na zenama. zene nose obucu, ne nosi obuca zene, mada je fizichki ispravno sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovo
Recommended Posts