Posted September 26, 20222 yr Nije baš za hejt, ali je za čuđenje... Ko je one silne devojke i mlade žene ubedio da je kul nositi one čizmopatike sa đonom kao od traktorskih guma, pa još u jarkim bojama, nikad mi neće biti jasno. Bukvalno me podsećaju na one vijetnamske kokoške: Edited September 26, 20222 yr by Filozof manijak
September 26, 20222 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: Nije baš za hejt, ali je za čuđenje... Ko je one silne devojke i mlade žene ubedio da je kul nositi one čizmopatike sa đonom kao od traktorskih guma, pa još u jarkim bojama, nikad mi neće biti jasno. Bukvalno me podsećaju na one vijetnamske kokoške:
September 26, 20222 yr Nekoliko njih sa posla nosi tu obuću relativno često, svaki put im zapevam: "if you believed they put a man on the moon..." kad vidim da nose obuću Nila Armstronga.
September 26, 20222 yr Ahahaha Pisala sam jednom da imam kompleks male zapremine nogu/obuće mora da su me vezivali u Kini u nekoj ranijoj inkarnaciji (Izgledaju kao da će svakog trenutka da se upale i krenu)
September 26, 20222 yr i meni su prvo bile wtf, a onda sam ih videla na nekim devojkama u nekim odevnim kombinacijama i baš mi se svidelo.
September 26, 20222 yr Author 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo? jezivo Zamisli ovakvu čizmu ali do kolena, crvene boje i jarko žut đon :prekrst:
September 26, 20222 yr 35 minutes ago, gospa buba said: uaj not? shta vas je spopalo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Daj bre bubo, kao traktor su + imam osećaj kretanja dok ih gledam
September 26, 20222 yr ne bih ih nosila i da mi je jedina alterantiva da cele zime idem bosa po snegu
September 26, 20222 yr nosila bih da su teget/maslinaste/neshto slichno. odlichne su, videla sam na zenama. zene nose obucu, ne nosi obuca zene, mada je fizichki ispravno sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 26, 20222 yr 7 minutes ago, gospa buba said: nosila bih da su teget/maslinaste/neshto slichno. odlichne su, videla sam na zenama. zene nose obucu, ne nosi obuca zene, mada je fizichki ispravno sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovo