Arkadija Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jaoj, koji lopovi.Malo im je bilo, pa sada hoće još.Nadam se da će se udaviti u je.....m rapidsima.
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 mrzi me da se udubljujem pa bih zamolio da mi neko objasni sta ova promena znaci nama koji ne uplacujuemo nikad? hvala. :)
eye of the beholder Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 mrzi me da se udubljujem pa bih zamolio da mi neko objasni sta ova promena znaci nama koji ne uplacujuemo nikad? hvala. :)nama ... nista!skida se kao i do sada... skines 100mb i cekas ...opet skines 100mb i opet cekas....
JozoMujica Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jaoj, koji lopovi.Malo im je bilo, pa sada hoće još.Nadam se da će se udaviti u je.....m rapidsima.Možda bi trebalo da razmisliš o tome da zakupiš neki serverčić i napraviš file server. Pošto je to isplativo toliko da se oni mogu udaviti u rapidsima, ti napravi npr. arkadikse i dampuj cenu. Valjda ćeš zaraditi dovoljno da proširiš posao i zakupiš više servera, pa još više, a jednog dana ko zna...Pazi, ne treba da mrdaš dupe sa stolice da odradiš ceo posao koji može da napravi mini revoluciju, da ugasi halapljivi Rapidshare i lansira u internet nebo novu file-sharing zvezdu.Jednostavno, zar ne?
Arkadija Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Možda bi trebalo da razmisliš o tome da zakupiš neki serverčić i napraviš file server. Pošto je to isplativo toliko da se oni mogu udaviti u rapidsima, ti napravi npr. arkadikse i dampuj cenu. Valjda ćeš zaraditi dovoljno da proširiš posao i zakupiš više servera, pa još više, a jednog dana ko zna...Pazi, ne treba da mrdaš dupe sa stolice da odradiš ceo posao koji može da napravi mini revoluciju, da ugasi halapljivi Rapidshare i lansira u internet nebo novu file-sharing zvezdu.Jednostavno, zar ne?mene mrzi, ali ti slobodno to uradi :P
goofs Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ne znam je li bilo pomena, ali, za nas koji nikad ne uplacjujemo nista :D vrlo fin i koristan program - RapidsharePlus (ja koristim verziju 4.0, ta ne baguje). Radi po principu nakrcavanja linkova u nj, i onda skida jedan po jedan fajl, a onih 15 minuta sam ceka tako da moze da se samo ostavi da radi, bez nadgledanja.I mislim da zahteva neki .net 2.0 instaliran na Winu da bi radio, ali to je najmanji problem.
Moća Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ti to ozbiljno??? Pa zadnjih 30strana imas da procitas o Cryptloadu i Jdownloaderu koji to rade i ne samo sa Rapidom nego i ostalim hosterima.
Mil@n Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Hvala svima koji su im se nahebali majke pa ih naterali da urade ovo:http://www.rapidshare.com/news.html
Arkadija Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Hvala svima koji su im se nahebali majke pa ih naterali da urade ovo:http://www.rapidshare.com/news.htmlTako radi tržište.Mislili su da će da se namlate para, a onda shvatili da će da izgube korisnike. I to sve u 3 dana.
Mil@n Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Mada i ovo je penis, 30gb trafica za mesec dana. Doduše, kako skidam lately, namiriće me. Sa ovom izmenom, miran sam ravno 3 godine sa rapidima. Nego, poeni se i dalje mlate, pa se pretvaraju u rapide ili može samo "pripejdom" da se nabudži "skor"?
najgori Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 izgleda da ce hotfile da postane novi rapidshare. primetio sam sve manje rapidshare linkova a sad mi je stigao i mailThis is an official notice to all members of x264-BB.com that Encoders Group will no longer providing Rapidshare download links. After much discussions, Encoders Group had came to an amicable decision that only Hotfile links will be supplied in all future new releases.Question: What about existing Encoders Group releases?We will be deleting all current Rapidshare plus other mirror links on x264-BB, only Hotfile links will be supplied.itd.
Ajant23 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Stvarno strašno... Pa, što, do vraga... Jbt, piratski sajt koji forsira plaćanje hotfileu...Hotfile koristi onu re-captcha glupost, koju je teško automatizovati. A, ni neće to da rade...Ako x264-bb.com pređe na hotfile, a piše da hoće, meni je to kraj tog sajta za koji sam mislio da je najbolji za visoku rezoluciju... Jbg, sve, sve, samo ne hotfile :(
Mercuzzio Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Jel ovo za rapidshare znachi da ne mozhe kada uplacujesh, da se produzhi nalog na vishe od mesec dana?
Frank Pembleton Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jel ovo za rapidshare znachi da ne mozhe kada uplacujesh, da se produzhi nalog na vishe od mesec dana?Pa zapravo oni "izbacuju" placanje "na mesec" kao sto je bilo pre...a u stvari je slicno...dakle imas rapids-eFor 99 Rapids users immediately receive a traffic volume of 30 GB and a storage volume of 10 GB which last for 30 days. Please note that users have the following options in their account settings: * Keep files forever: This option is not activated in the default settings. This means that if users exceed their storage volume, files that have not been downloaded for 60 days will automatically be deleted. * Automatic purchase of traffic: This option is activated in the default settings. As soon as users reach the limit of their traffic volume, they will automatically buy additional volume. * Automatic RapidPro Extension: This option is activated in the default settings. RapidPro-Packages will automatically be extended after 30 days if the user still has Rapids left.Prepaid funds 400 Rapids 4,99 € 1.000 Rapids 9,95 € 2.000 Rapids 19,90 € 5.000 Rapids 49,75 € 20.000 Rapids 199,00 €
najgori Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ni na avaxu nema vise rapida. uplatio 6 meseci hotfile za 35 dolara. i jeftinije od rapida.
Recommended Posts