Ros Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 1 hour ago, Lancia said: Vala bas, to samo ova dokona svapska domacica od Rosa servira neki triler mosh misliti. zar bi ti voleo da se my left foot vrati na broj jedan? ne bi se moglo preziveti...
mlatko Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Ovde može biti rusko finale Karen-Andrej... bila bi to samo takva kosmička (ne)pravdaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Just now, Ros said: zar bi ti voleo da se my left foot vrati na broj jedan? ne bi se moglo preziveti... Potpuno sam nezainteresovan za ATP listu, postala je besmislena jos od zamrzavanja bodova u vreme korone. Djokovic je tu obavio svoj posao odavno. Nek cepa GS i ukupan broj titula, 5
Ros Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 5 minutes ago, Lancia said: Potpuno sam nezainteresovan za ATP listu, postala je besmislena jos od zamrzavanja bodova u vreme korone. Djokovic je tu obavio svoj posao odavno. Nek cepa GS i ukupan broj titula, zato sto ne bojujes bitke sa rafansima po twitterima i fejsima. 1
Lancia Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Just now, Ros said: zato sto ne bojujes bitke sa rafansima po twitterima i fejsima. sve imam u zivotu, samo mi to fali. Idi bre, Rose.
Arkadija Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 29 minutes ago, mlatko said: Ovde može biti rusko finale Karen-Andrej... bila bi to samo takva kosmička (ne)pravda Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk A u publici samo ruska imigracija iz Njujorka, svi ostali se setili da moraju da odnesu tetki lek. 1
Zli Gli Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 [mention=102]Zli Gli[/mention] Bio si upravu, kida Garsija, razbice Koko kako je krenuloIzgubila 7 gemova, najvise na turniru, ali lagano prosla. Igra devojka u zivotnoj formi, ne bi me cudilo da osvoji bez izgubljenog seta. A za Kirgiosa se ocekivala drama, Kacanov je veciti talenat pa bi mozda i on mogao da prokine jako do samog kraja kad vec nije Beretini. Samo da ovo sto je Nadalu uzelo par gemova u finalu RG ne postane broj 1. Svaka decku cast za trud i sve ali manje je zlo i da se Nadal nadje tu ni kriv ni duzan nego on, totalna antipropaganda tenisa. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Ros Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 1 hour ago, Lancia said: sve imam u zivotu, samo mi to fali. Idi bre, Rose. nemas ti pojma sta je zivot 1
Tsai Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 26 minutes ago, Zli Gli said: Izgubila 7 gemova, najvise na turniru, ali lagano prosla. Igra devojka u zivotnoj formi, ne bi me cudilo da osvoji bez izgubljenog seta. A za Kirgiosa se ocekivala drama, Kacanov je veciti talenat pa bi mozda i on mogao da prokine jako do samog kraja kad vec nije Beretini. Samo da ovo sto je Nadalu uzelo par gemova u finalu RG ne postane broj 1. Svaka decku cast za trud i sve ali manje je zlo i da se Nadal nadje tu ni kriv ni duzan nego on, totalna antipropaganda tenisa. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Ne slazem se za Ruuda, bas iz tih razloga koje si spomenuo. Ako vec jedan igrac nije mogao da brani skoro 6000 bodova ove sezone, i treba ATP lista da se obesmisli. Tako da bi bilo do jaja da Ruud bude prvi bar nekoliko nedelja 2
Tsai Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 3 hours ago, Lancia said: mrmlj xexe, koja si ti vezara; Tsai. Ybg Pogodio sam kad je bilo najbitnije (Tiafoe 3:1) 1
Midžeta Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 37 minutes ago, Zli Gli said: Izgubila 7 gemova, najvise na turniru, ali lagano prosla. Igra devojka u zivotnoj formi, ne bi me cudilo da osvoji bez izgubljenog seta. A za Kirgiosa se ocekivala drama, Kacanov je veciti talenat pa bi mozda i on mogao da prokine jako do samog kraja kad vec nije Beretini. Samo da ovo sto je Nadalu uzelo par gemova u finalu RG ne postane broj 1. Svaka decku cast za trud i sve ali manje je zlo i da se Nadal nadje tu ni kriv ni duzan nego on, totalna antipropaganda tenisa. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Ja sam samo prvi set gledala, pa se komorala, odlicna je Garcia, mada i to vrv samo ovaj turnir ima da dominira pa posle sve u prvim-drugim kolima da ispada Rud ako uzme gasi tenis odma, to ce biti mnogo ali mnogo lose
Zli Gli Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Dobila u Varsavi na sljaci u finalu Swiatek, posle verovatno planirani poraz u Torontu (jer sam primetio da mnogi namerno gube prvi mec nakon osvajanja turnira) a onda pokidala Sinsinati i sad ovih 4-5 meceva na US Openu. Naravno, vrlo je moguce i ako osvoji da posle jednostavno nestane sa mape, ne bi bila ni prva ni poslednja takva na WTA turu.A Rud, sta reci, solidan teniser i uporan kao mazga ali necemo mu nikad oprostiti onu bezmudost u finalu Rolan Garosa. Eto neka bude Alkaraz prvi, mada je svakako nebitno to sad. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Arkadija Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 1 hour ago, Zli Gli said: A Rud, sta reci, solidan teniser i uporan kao mazga ali necemo mu nikad oprostiti onu bezmudost u finalu Rolan Garosa. Eto neka bude Alkaraz prvi, mada je svakako nebitno to sad. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Bože, kad se setim tog finala, Rud je izgledao kao dvanaestogodišnji skupljač loptica koji se snebiva pred svojim idolom. 1
Midžeta Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 57 minutes ago, Arkadija said: Bože, kad se setim tog finala, Rud je izgledao kao dvanaestogodišnji skupljač loptica koji se snebiva pred svojim idolom. +1 Bas je bilo otuzno, kao da je 2.kolo a ne finale
Recommended Posts