Milosh76 Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Cenim da se N1 nece ni kandidovati, da ne bi uzimala glasove NovojS i da bi sve snage uperili ka jednom cilju.Ako ne bude ozbiljnog i unutrasnjeg i spoljnog pritiska, sanse da NovaS dobije su minimalne. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 to da, mada mislim da nikome u eu/usa* trenutno nije u agendi nova s i konkurs za naci wmitera u srbiji * oni koji mogu da izvrše taj pritisak, ko god to bio 1
Hamlet Strašni Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Мени се чини да нема шансе да Орбан и Додик добију фреквенције. То би била превише лоша политичка порука за Вучића. Не добија баш ништа а губи кредите на западу™
Misko Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Onda ce Lane moje dobiti..ne znam, u rangu SF mi je da Nova dobija
msv Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Ја и даље типујем на Нову С.... Judita isto https://beta.rs/vesti/drustvo-vesti-srbija/167385-popovic-verujem-da-ce-n1-ili-novas-dobiti-frekvenciju
igoraki Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Judit Popović: Verujem da će u Savetu REM-a pobediti zdrav razum kao što smo i osvedočili prilikom reizbora za postojeće frekvencije a ima i ovaj momenat koji takođe ukazuje na prisustvo "zdravog razuma" u REM-u U završnom izveštaju o medijskom izveštavanju tokom izborne kampanje koji je na svom sajtu objavilo Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izborne emisije televizije Pink pohvaljene su kao primer dobre prakse https://nova.rs/vesti/politika/cins-rem-u-izvestaju-izdvojio-pinkove-izborne-emisije-kao-dobar-primer/
Misko Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Bez uvrede, ali mislim da su teski naivci oni koji misle da ce Nova S dobiti frekvenciju, ili zajebavaju 4
salerokada Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 I ja čitam i čudim se otkud vam toliki optimizam. Kao da ne znate šta se desilo pre svega 10ak dana. 2
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 10 hours ago, salerokada said: I ja čitam i čudim se otkud vam toliki optimizam. Kao da ne znate šta se desilo pre svega 10ak dana. Daleko od toga da sam ubeđen, ali moje rezonovanje je da je očigledno stigla preporuka da se pravi detant. Dobio ju je i Đilas ali i Vučić. I da će se dodeljivanje frekvencije iskoristiti kao pokazna vežba... To mislim od onog odlaska na Andrićev venac
Lezilebovich Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 17 hours ago, Hamlet Strašni said: Мени се чини да нема шансе да Орбан и Додик добију фреквенције. То би била превише лоша политичка порука за Вучића. Не добија баш ништа а губи кредите на западу™ + ima televiziju koju ne kontrolise.
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Pa on, ako tako gledaš, ne kotroliše ništa osim RTS. Ostale kontroliše preko uticaja koje ima ili dogovora koje je napravio. Ne isključujem da su mu naredili da otrpi malo nešto - šta ga neće ugroziti a dobro će izgledati.
Tinman Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) Ja veoma sumnjam da ce dozvoliti da se na nacionalnoj frekvenciji cuje bilo kakav glas koji odstupa od zvanicne propagande, on je zestok freak po tom pitanju. Ta kontrola i unisonost su jedan od stubova njegove vlasti koja se zasniva na opstem sludjivanju stanovnistva. Edited August 11, 2022 by Tinman 4
Milosh76 Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Pa on, ako tako gledaš, ne kotroliše ništa osim RTS. Ostale kontroliše preko uticaja koje ima ili dogovora koje je napravio. Ne isključujem da su mu naredili da otrpi malo nešto - šta ga neće ugroziti a dobro će izgledati.On najmanje kontrolise RTS, oni se tako ponasaju jer se boje i jer su im urednici licemeri i ulizice.Pink, Hepi, Prva i B92 su pod direktnom kontrolom SNS i Vucica i po "vlasnickoj" strukturi i tzv ideologiji.
Recommended Posts