renne Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 18 hours ago, renne said: Yettel je objavio aplikakicju za Web os, i radi sjajno Čak bolje na originalnom boxu ne pratiš na času izašla 1 1
sekretar Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Uzeo pre par dana za 1100 dinara kod oriona neki paket gde su ukljucene i arene, instalirao na telefon i na smart tv, gledao neke argentince uzivo i na premotavanje talijansku ligu, prva iskustva su mi ok, ono sto trazio to i dobio, malo drugacija app ali to vezujem kaonaviku za eon app, valjda bude ok i kad krene Premier liga
renne Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Odličan je Orion kao aplikacija, odavno ga preporučujem 2
Mercuzzio Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Izvinjavam se ako je već bilo na drugoj temi. Nemam smart tv. Na SBB sam. Povezao sam TV sa kompom preko HDMI. Koja mi je bolja opcija za gledanje Arena? Yettel ili Arena Cloud?
renne Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 poskupljuje orion poprilično https://oriontelekom.rs/obavestenje-za-korisnike-prepaid-oriontv-paketa/
Rockford Rock Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Da li se preko Yettel-a za 1600 din ( Hipernet TV) može gledati program istovremeno na više uređaja? Nebitno da li preko Hipernet tv box-a ili preko brauzera.
renne Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 3 hours ago, Rockford Rock said: Da li se preko Yettel-a za 1600 din ( Hipernet TV) može gledati program istovremeno na više uređaja? Nebitno da li preko Hipernet tv box-a ili preko brauzera. može, ako imaš internet na šest istovremeno, ako nemaš na četiri 1
Rockford Rock Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Ne shatam da li je to šala ili ne, mislio sam da li može pored gledanja tv kanala preko Hipernet tv box-a da se koristi i brauzer sa istim nalogom. Na sajtu piše, u sekciji dodatne informacije : " Pretplatnik može paralelno da gleda Hipernet TV na 3 uređaja: do 2 Hipernet TV Boxa i 1 Web TV platformi." Ne znam da li se to odnosi samo na korisnike Yettel interneta ili važi i za ostale provajdere. Bila je gužva danas u njihovoj poslovnici na bul. oslobođenja, nisam mogao čekati da pitam.
rover Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Niko mi ne reče da je na OrionTV premotavanje moguće samo na dve Arene. Da li je tako i kod ArenaCloud i Yettela?
renne Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Kod Yettela može sve da se premotava Čak ima deo gde su sve utakmice izdvojene 1 1
Facundo Orellana Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Kod Clouda se može sve premotavati. Barem nisam naišao da nešto ne može. Doduše, samo sam Arene i Superstar premotavao.
Recommended Posts