nusknvp Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Cestitamo Devil's Advocate... glupi captain Kane ne pipne loptu za 4 gola... 1
Baldrick S. Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Mitar i JWP su skupili 22 kod mene na klupi Još Areola ulazi sa klupe da se i on upiše, kakvu klupi imam, neverovatno. I sad je skrivio penal. Bolje da ćutim.Koji sam ja amater. Haland mi kapiten, JwP vice, u timu jos Mitar i Kulusevski a ostalo boranija 1
Tolaa Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Haha, izgubila sam za bonus poen Edersona. Čestitke Akopalipsi, ko god bio.
San Epifanio Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Cestitke @copkillah Iscupa te Haland, a mene ukanali Kejn. Da sam svecom birao kapitena za ovo kolo, bolje bih izabrao. 1
Baldrick S. Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Što mi izbacuje "null" na "your score" u fpl aplikaciji? Video da sam bot? [emoji41]
de Sisti Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 12 minutes ago, 189- said: cestitke na pobedi @de Sisti puno srece si imao. Hvala, znam, kad su mi stizale notifikacije od Totenhema samo sam molio da nisu Son i Kejn
189- Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 2 minutes ago, de Sisti said: Hvala, znam, kad su mi stizale notifikacije od Totenhema samo sam molio da nisu Son i Kejn salim se ja. 20 poena razlike nije zbog srece ;D bez salaha je zajebano.
Weenie Pooh Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Čestitke i za @notenoughreasonsforclaire, Haalandovih 13 poena protiv Fodenova 3 efektno je pretvorilo mojih +5 u -5. (Na klupi mi ostalo 24 )
copkillah Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 3 hours ago, San Epifanio said: Cestitke @copkillah Iscupa te Haland, a mene ukanali Kejn. Da sam svecom birao kapitena za ovo kolo, bolje bih izabrao. Hvala! Zabolelo bi me da me je ostavljanje Ramzdejla na klupi koštalo na kraju (a lako je moglo), bukvalno početnička greška. 1
Tolaa Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Imam drugi najbolji rezultat u Brodu, za bod iza prvog. Naravno, igrala sam protiv tog prvog.
kalabaster Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 4 hours ago, Tolaa said: Haha, izgubila sam za bonus poen Edersona. Čestitke Akopalipsi, ko god bio. tnx... dobar duel bio bas random bonus poen, ali fala im
Recommended Posts