Jump to content

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2022/23

Featured Replies

Gayi me Svarog 64-56... :violina:

Oh wait... :Jova:

Cestitamo Devil's Advocate... glupi captain Kane ne pipne loptu za 4 gola...

Gospodin Haland

Hail

Mitar i JWP su skupili 22 kod mene na klupi :isuse:

Još Areola ulazi sa klupe da se i on upiše, kakvu klupi imam, neverovatno. 

I sad je skrivio penal. Bolje da ćutim.
Koji sam ja amater. Haland mi kapiten, JwP vice, u timu jos Mitar i Kulusevski a ostalo boranija

Haha, izgubila sam za bonus poen Edersona. :isuse: Čestitke Akopalipsi, ko god bio. 

Cestitke @copkillah

Iscupa te Haland, a mene ukanali Kejn. Da sam svecom birao kapitena za ovo kolo, bolje bih izabrao.

Što mi izbacuje "null" na "your score" u fpl aplikaciji? Video da sam bot? [emoji41]

cestitke na pobedi @de Sisti puno srece si imao.

12 minutes ago, 189- said:

cestitke na pobedi @de Sisti puno srece si imao.

Hvala, znam, kad su mi stizale notifikacije od Totenhema samo sam molio da nisu Son i Kejn :)

2 minutes ago, de Sisti said:

Hvala, znam, kad su mi stizale notifikacije od Totenhema samo sam molio da nisu Son i Kejn :)

salim se ja. 20 poena razlike nije zbog srece ;D

bez salaha je zajebano.

Čestitke i za @notenoughreasonsforclaire, Haalandovih 13 poena protiv Fodenova 3 efektno je pretvorilo mojih +5 u -5.

(Na klupi mi ostalo 24 :isuse:)

3 hours ago, San Epifanio said:

Cestitke @copkillah

Iscupa te Haland, a mene ukanali Kejn. Da sam svecom birao kapitena za ovo kolo, bolje bih izabrao.

Hvala! Zabolelo bi me da me je ostavljanje Ramzdejla na klupi koštalo na kraju (a lako je moglo), bukvalno početnička greška.

Imam drugi najbolji rezultat u Brodu, za bod iza prvog. Naravno, igrala sam protiv tog prvog. :dry:

4 hours ago, Tolaa said:

Haha, izgubila sam za bonus poen Edersona. :isuse: Čestitke Akopalipsi, ko god bio. 

tnx... dobar duel bio

bas random bonus poen, ali fala im :laugh: